Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus uznáva Popoviča, Valihoru aj Tótha
Zdielať na
TopStar

Rytmus uznáva Popoviča, Valihoru aj Tótha

Mnohým slovenským spevákom podľa raperského „Krála“ chýba najmä originalita

"Je to veľmi talentovaný hudobník, jeden z najtalentovanejších na Slovensku pre mňa. Vie urobiť hity," povedal o 32-ročnom hudobníkovi. Jednou z jeho najväčším predností je podľa Rytmusa fakt, že dlhodobo pôsobil v USA. "Tam sa udáva trend či je to rock, pop alebo hip-hop, všetko ide z USA," dodal.

Okrem Popoviča kontroverzný umelec vyzdvihuje tiež uznávaných slovenských muzikantov, ako sú bubeník Martin Valihora, basgitarista Oskar Rózsa alebo gitarista Henry Tóth. „Keď zahrá Valihora v zahraničí, každý povie, že je jedinečný, nemusí mať okolo seba žiadnu ‘bublinu‘. Keby Elán prišli zaspievať Sestrička z Kramárov na svetový festival, s ľuďmi, ktorí nevedia, že sú na Slovensku legendy, by tá pesnička nič neurobila,“ uviedol rodák z Piešťan.

Slovenským spevákom podľa raperského „Krála“ chýba najmä originalita. “Na Slovensku je veľa dobrých spevákov, to je vidieť aj na SuperStar. Ale keby mali urobiť niečo vlastné, väčšinou len každý kopíruje,“ uzavrel hudobník.

Rytmus vlastným menom Patrik Vrbovský, je až do februára na českom turné, kde propaguje svoje v poradí tretie sólové CD Král. Na koncertnú šnúru po slovenských mestách sa podľa vlastných slov vydá v marci alebo v apríli.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie