Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Karel Gott: Svet ovládajú ilumináti, nastane totalita
Zdielať na

Karel Gott: Svet ovládajú ilumináti, nastane totalita

Spevák Karel Gott sa iba málokedy pre médiá vyjadruje k politickým otázkam. Maestro ale urobil výnimku pre český portál freeglobe.cz a prezentoval sa viacerými zaujimavými postrehmi!

Český národný poklad sa najprv priznal, že angažovať sa v politike mu nikdy nenapadlo. "Neviem, v akej inej profesii by som našiel väčšie uplatnenie ako v tej, v ktorej sa pohybujem už štyridsať rokov. Navyše, pre politiku je treba mať iný druh talentu, aký mám ja. V prípade neúspechu vrátiť sa späť do šoubiznisu s tým, že opäť začnem spievať, by bolo smiešne." Karel Gott ale pridal, že nevynechá žiadne voľby a vždy sa ich zúčastní.

Svet riadia ilumináti a mystické lóže

Mnohonásobný Zlatý slávik sa nečakane vyjadril ku kríze modernej spoločnosti. Prezradil, že štáty neovládajú politici, ale niekto úplne iný.

"Kolobeh sveta riadia ilumináti, takzvaní osvietení, vysokopostavené nadštátne kruhy a tiež sväté rády a lóže až po mysticko-okultné organizácie. Som presvedčený, že zvlášť v posledných storočiach sa politika odvíja podľa konkrétnych scenárov a nič sa nedeje náhodou. Ani to najhoršie, čím sú vojny," analyzoval Karel Gott. "O víťazoch vojen je vždy dopredu rozhodnuté. Rovnaké banky podporovali toho, kto vojnu rozpútal a vyjednávali s tým, kto bol napadnutý. Dohovárali sa na tom, čím zaplatia, keď im budú posielať zbrane," pritvrdil Karel Gott pre portál freeglobe.cz.

Ruská revolúcia začala v New Jersey

"Napríklad víťazstvo proletariátu, ktorý viedla ruská inteligencia, platená západnými finančnými inštitúciami a priemyslovými kruhmi. Lev Trockij zakladateľ Červenej armády a jeho súdruhovia boli vycvičení na území Standard Oil v New Jersey a vyslaní prezidentom newyorskej banky Jacobom Schiffom do Petrohradu s podporou pre revolúciu 20 miliónov dolárov v zlate," vysvetľuje spevácka legenda, ktorá sa netají tým, že miluje históriu a dokumenty s vojenskou tématikou.

Jedna banka, jedna mena, mikročipy

Podľa Karla Gotta smeruje svet k totálnej globálizácii. "Tá vyústi do jednej svetovlády. Časom padnú všetky menšie banky, to sa už začína diať, bankoví giganti začnú fúzovať, až zostane jeden obrovský bankový dom. Vznikne jedna svetová mena, ktorá bude všetko riadiť a to je len krok k bezhotovostnému platobnému systému pomocou mikročipov a laserových neviditeľných kódov. Tie budeme mať zrejme zabudované v tele. A potom nás všetkých z jedného centra budú môcť kontrolovať."

Gott sa obáva, aby sa nenaplnili orwellovské vízie, ktoré pri svojom vzniku vyzerali až neskutočne. "Možno príde doba, a ja sa toho dožijem, že budeme nostalgicky spomínať na minulé totality..."

Ak vás zaujímavé úvahy Maestra trochu vyčerpali, zrelaxujte pri jeho koncerte v Moskve.

TV Prima

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie