Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dráma na pódiu Talentu! Z celej kapely postúpila len speváčka
Zdielať na

Dráma na pódiu Talentu! Z celej kapely postúpila len speváčka

Sklamanie a vzrušenie zároveň Z úst porotcov šou Česko Slovensko má talent zazneli slová, ktoré by asi ani jedna hudobná skupina nechcela počuť. Nepostupujete všetci, iba ak by speváčka chcela, môže pokračovať sólovo. A tak sa Veronika z Final Fiction rozhodla chopiť sa šance. Ostatní členovia nadšení neboli. A dráma bola na svete!

"Samozrejme, že šťastná nie som, pretože sme sem išli spoločne ako jedna partia a aby nás niekto takto rozdelil, to nikto z nás nečakal... Som ani nemala čas nad tým premýšľať, lebo v zákulisí sa ma zase moderátori pýtali čo ďalej... Ťažko sa rozhoduje takto rýchlo a neviem, či som sa rozhodla správne..." popísala prvé dojmy zo svojho rozhodnutia po odchode z pódia speváčka Veronika Kovalová.

Rozpadnú sa?

Rozpadnú sa, aj toto vírilo v hlavách každého po Veronikinom "áno" a mlčaní hudobníkov. Osudové vety rozhodcov Jara Slávika a Martina Dejdara zmyli z tvárí FInal Fiction úsmevy. A všetko dokonalo Veronikino nadšenie z vlastného postupu. Napätie medzi kamarátmi by sa dalo krájať...

"Chalani to zobrali veľmi zle. Ja nechcem rušiť spoluprácu s nimi. Toto neznamená pre mňa koniec so skupinou," dodáva Veronika. Zároveň dodala s nádejou, že by to mohli jej kolegovia s odstupom času vnímať inak.

V jej koži by som sa rozhodol inak

Chlapci zo skupiny svoje pocity len ťažko skrývali. Podľa Zdenka by sa vzťahy v skupine pokaziť nemali, no neváhal dodať: "Ja by som sa v jej koži rozhodol inak..." Filip pôsobil troška pozitívnejšie: "Možno to na mňa doľahne neskôr, ale teraz nemám problém." Napokon najviac nahnevaní vyzeral práve Stano. "To nie je smútok, ja sa ponáhľam... Je ešte príliš skoro sa k tomu vyjadrovať. Snáď jej to dopadne čo najlepšie."

Pozrite si celé vystúpenie Final Fiction:

Exkluzívne informácie o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie