Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Improvizácia? Takto to robí Pyco s Jakubom
Zdielať na

Improvizácia? Takto to robí Pyco s Jakubom

Jakub a Pyco. Moderátori šou Česko Slovensko má Talent radi improvizujú a sú naozaj zohratí. Diváci originálnej talentovej šou sa o tom mohli presvedčiť aj v nedeľu večer.

Takmer 900- tisíc divákov pri televíznych obrazovkách videlo včera nielen množstvo talentu v podaní súťažiacich, ale aj moderátorov. Teda aspoň podľa subjektívneho hodnotenia ich fanúšikov. Veď posúďte sami...

Prachař si zaspieval hit Michaely Paštékovej, spolu s Pycom o seba rozbíjali dosky ako profesionálni karatisti. Pri španielskom tanci matky s dcérou Jakub zase predviedol improvizačné umenie.

Pilo sa aj z fontány...

A to v štýle rozprávača filmového príbehu. A vo veľkom sa pila voda. Priamo z košickej fontány. Možno by prerazili aj v Las Vegas...

Mekku zábavy spoznal Pyco s Jakubom už začiatkom leta. Čo sa nám zdá čudné, je tam úplne normálne. Štáb JOJky v najzábavnejšom meste na svete plnom blikajúcich kasín nakrúcal upútavku na Talent. Do oka im padla aj klasicky lasvegaská svadba alebo rozšantení Američania. Pozrite sa sem.

Šou pokračuje

Hviezdy filmového plátna Angelina Jolie či Orlando Bloom. Do tejto spoločnosti sa už aj moderátor Pyco dostal. Sú snáď najznámejší veľvyslanci dobrej vôle detského fondu UNICEF. Moderátor ale v Talente nepredvádza herecké umenie, ako jeho slávni "kolegovia" z dobročinnej akcie. 

Spolu s Jakubom totiž skôr improvizujú, pretože vystúpenia účinkujúcich ponúkajú množstvo námetov. Najbližšie už v nedeľu 2. októbra.

Exkluzívne informácie o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie