Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Talent sledoval každý druhý Slovák pri televízore
Zdielať na

Talent sledoval každý druhý Slovák pri televízore

Šou Česko Slovensko má Talent bola v nedeľu večer najsledovanejším programom. Obľúbený televízny formát sledoval každý druhý divák, ktorý mal zapnutú televíziu.

Tretie vydanie šou Česko Slovensko má talent získalo v doterajšej histórii dvoch ročníkov najvyššiu sledovanosť. Včerajší špeciál o Šeherezáde talentová šou porazila viac ako dvojnásobne.

Úspech aj v repríze

ČSMT sa darilo aj v piatok na Pluske, keď spolu s akčným filmom na TV JOJ dosiahli takmer rovnaký podiel ako tanečná šou konkurencie, pričom James Bond medzi mužmi tanečnú šou porazil! TV JOJ dosiahla v nedeľu rekordný podiel v primetime – 39,1%.

Vyše 600-tisíc divákov

Show Česko Slovensko má talent pokračovala v nedeľu večer s rekordnou sledovanosťou, keď dosiahla svoj doteraz najvyšší rating 17,9% i podiel 47,7%! Ešte vyššie podiely dosiahla šou medzi mladými divákmi 15-34 s podielom 50,3% a v mestách s podielom 51,3%. Z krajov sa talentovej šou najviac darilo v Žilinskom kraji s podielom 58,2%.

Sledovanosť talentovej šou bola väčšia ako ktorákoľvek časť už skončenej šou TV Markíza Farma. Zaujal už aj uplynulý týždeň. Pozrite si muža, ktorý bol už všade. Aj u konkurencie. Uspel však až v ČSMT 2.

csmatalent.sk

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie