Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Megaprsia z Talentu vážia 9 kg, aj vďaka implantátom
Zdielať na

Megaprsia z Talentu vážia 9 kg, aj vďaka implantátom

Svojimi megaprsiami ohuruje celý svet! Volá sa Busty Heart a áno, je to presne tá pani, ktorú nebolo možné prehliadnuť v minulotýždňovej šou Česko-Slovensko má talent. Vnady má väčšie ako melóny a táto zeleniny v boji s nimi prehrala na celej čiare! Pod ich váhou neobstáli a celkom ich rozdrvila... A práve porotca Martin Dejdar mal tú česť si ich poťažkať. TOP STAR vie, koľko vážia!

Tak túto ženu si isto pamätáte. Alebo skôr jej poprsie. Ak ste mali pri pohľade na ne vypleštené oči a neverili tomu, čo vidíte, neboli ste sami. No mýlite sa, ak si myslíte, že nejde o pravé prsia. "Moje prsia sú pravé, ale mám v nich implantáty od roku 1990. Odvtedy nemám iné, iba raz som si ich dala zväčšiť... Sú strašne, strašne ťažké," prezradila nám Busty.

"Vždy som mala veľké prsia, len teraz, keď mám silikóny, tak ešte viac upozorňujem… Dala som si to urobiť kvôli tomu, aby som toto mohla robiť… Aj predtým som to síce robila, ale toto mi pomohlo zdokonaliť sa  v tom," vysvetľuje.

Busty totiž veľmi skoro zistila, že prsia visiace na hrudi jej dokážu zarobiť slušné peniaze. A nenechala túto príležitosť plávať... Má len jedinú konkurenciu. Alebo skôr megakonkurenciu.

Prsia Normy Stitz totiž vážia dokopy 50 kilogramov. Jej meno dokonca nájdete v Guinnessovej knihe rekordov. Má najväčšie prirodzené prsia na svete. Naopak Bustine majú zatiaľ len 9 kilogramov...

Exkluzívne informácie o šou Česko Slovensko má Talent nájdete TU!

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie