Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Súťaziaci z Talentu. Toto sú ich tajomstvá
Zdielať na

Súťaziaci z Talentu. Toto sú ich tajomstvá

Nezabudnuteľná šou Česko Slovensko má talent je späť a s ňou aj noví súťažiaci. Zaujal vás ich talent a chceli by ste o nich vedieť viac? V tom prípade, ste na správnej adrese. Prezradíme vám to, čo o súťažiacich zaručene neviete.

Tanečníčky z La Zumby

Miška, Viki a Simonka. To sú dievčatá, ktorým učarovala zumba. My sme sa dozvedeli, že okrem nej majú radi zábavu a milujú smiech. Zrejme aj preto si na každú súťaž berú zbierky vtipov, krížoviek či náramkov pre šťastie. 

Pobavili nás týmto vtipom: "Príde Fico, Kaliňák a Slota do školky a pýtajú sa Jurka, či by im zaspieval. Jurko spustí: Ťap-ťap-ťapušky, zdraželi nám papučky a ockovi alkohol, ktorý debil z vás to bol?" 

Skupina Osol mi řiť 

Poriadne divadlo zahrali chalani zo skupiny s kontroverzným názvom OSOL MI ŘIŤ. Aj keď ich porota skritizovala, na obrazovkách to vyzeralo, že ostaným sa ich vystúpenie nadmieru páčilo. Na chalanov totiž diváci začali hádzať plyšáky. Nie však sami od seba, ale za peniaze. Súťažiaci si plyšáky doniesli sami a "fanúšikom" platili, aby ich na pódium hádzali.

Speváčka Dianka Kalashová

Jednoznačnou minulotýždňovou hviezdou bola 9-ročná Dianka Kalashová. Hviezdila aj napriek tomu, že nemala pri sebe svoj obľúbený talizman. Hoci to zistila tesne pred vystúpením, nedala sa vyviesť z mieri a podala parádny výkon.

Spevák Marcel Szoták

Marcel sa rozhodol porotu talentu očariť imitáciou Chrisa Normena. Nám sa však podobá na Petra Naďa. A nielen nám! Marcel pred kamaremi Joj-ky potvrdil, že ho tak niekedy volajú. Keď bol na prvom castingu v Košiciach, viacero súťažiach ho tak oslovilo.

Tanečníci Milan a David

Tak sú inak sexuálne orientovaní alebo nie sú? Toto je otázka, ktorá vŕtala v hlave každého, kto uvidel vášnivý tanec v podaní dvoch mladých mužov Milana a Davida. Hoci sa priznali, že priateľky nemajú, tvrdia: "Tak to sa asi zdá, ale určite to v tom tanci má byť, takže ten šok z toho je správny, takže takto to má byť, ale určite je to len tanec."

Kúzelník Jiří

Jiří hľadá novú asistentku. Dámy, máte záujem? Vedulka, ktorá kúzelníka momentálne doprevádza, ide totiž na materskú. Museli by ste však splniť tieto podmienky: "Nesmie byť samozrejme plnoštíhla, musí byť príjemná, úprimná."

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie