Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V ČSMT sa zrodila spevácka hviezda Monika Stanislavová
Zdielať na
TopStar

V ČSMT sa zrodila spevácka hviezda Monika Stanislavová

Zdroj: TV JOJ

Originálna šou Česko-Slovensko má talent je späť. V nedeľu ste mohli pozerať už jej druhú divadelnú epizódu. Jednoznačnou hviezdou večera sa stala 58-ročná Monika, ktorá spievala Jacksona. Slávikovi sa jej verzia páčila viac ako v podaní kráľa popu. Monikin nádherný hlas postavil celú sálu na nohy až dvakrát.

Hudobníka, ktorému sa zapáčila hra na kuchynské náradie, ale aj žonglérov, tanečníkov, kúzelníkov či spevákov. Toto všetko ste mohli vidieť v talente. Porotu šokovalo aj vystúpenie ženy s abnormálne veľkými prsiami, s ktorými dokázala rozbiť všetko, čo jej prišlo do rany. Ale ako sa hovorí, to najlepšie prichádza nakoniec. Čerešničkou na torte sa tak stala Monika, ktorá rada spieva.

Najčastejšie svojím spevom robí radosť rodine alebo kamarátkam. Jej vystúpenie však ani zďaleka nebolo amatérske. 58-ročná Monika Stanislavová pôsobila na pódiu ako skutočná speváčka a svojím hlasom vyrazila dych nielen len porote, ale aj všetkým divákom. Standing ovation si získala až dva krát.

Porotca Jaro Slávik sa opýtal: "Kde ste boli doteraz?", Lucie Bíla označila Moniku za "neskutočnú speváčku" a posledný člen poroty Martin Dejdar si pred súťažiacou kľakol na kolená. Predviedla sa s Jacksonovou pesničkou You are not alone. Pozrite si video. 

Exkluzívne informácie o šou Česko Slovensko má Talent nájdete TU!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie