Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Mojsejová vs. Versače. Je to ko**t, to všetci vieme
Zdielať na

Mojsejová vs. Versače. Je to ko**t, to všetci vieme

Nora Mojsejová si už nedáva servítku pred ústa. Hovorí o otvorenom konflikte medzi ňou a jej niekdajším kamarátom. Versače chce totiž od podnikateľky 1,3 milióna eur... Nora sa teraz bráni.

František Kabrheľ údajne požičal hviezde z Pereša pred dvomi rokmi 850-tisíc eur. Keďže ich do dnešného dňa nevidel, podal na Mojsejovcov žalobu. "Počula som už aj, že mu dlžím až 1,9 milióna eur," hovorí Norika, pričom nešetrí nadávkami. 

Robí zo seba ko**ta

"Na Pereš prišiel v gumových topánkach a robil tu zo seba väčšieho ko**ta jak je." Do povedomia ľudu sa obchodník s nábytkom a mramorom dostal len vďaka Mojsejovcom. Ako tvrdí, denne si s Norikou telefonovali. Vraj bol po Noru aj vtedy, keď bola v cele predbežného zadržania. To podnikateľka teraz odmieta. "Všetci ste videli, kto vtedy po mňa bol," tvrdí.

Nevie mu zabudnúť Tatry

No najviac nevie Kabrheľovi zabudnúť Tatry. Tam načapal bulvár opitého Braňa v náručí prostitútok. Nora tvrdí, že všetko zosnoval Versače. On mal potom na miesto činu zavolať médiá a všetko sa prevalilo.

"Dobre vie, aká som na tieto veci citlivá. Však som sa chcela aj rozvádzať. Ale toto ti nedarujem. Ešte sa k tomu vyjadrím. A bude aj súd," uzatvára rozčúlene Norika.

Mojsejovci verzus Versače_kauza

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie