Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Braňo Mojsej chce na detektor lži. Kvôli Norike...
Zdielať na

Braňo Mojsej chce na detektor lži. Kvôli Norike...

Braňo Mojsej si Noriku bráni zo všetkých síl. Podnikateľovi Františekovi Kabrheľovi, prezývanému aj Versače, sľubuje pomstu. A to za jeho výroky, podľa ktorých ho mala Norika okradnúť...

Versače tvrdí, že Norike požičal 25 miliónov slovenských korún, ktoré mu doteraz podnikateľka nevrátila. "Po tom, čo Mojsejovcom našli v dome dvestotisíc eur a Noru zatkli, išiel som do Banskej Bystrice po ňu," vysvetľuje Versače a dodáva, že Nora ihneď prepísala svoje majetky. Preto sa teraz vraj nevie ku svojim peniazom dostať. Viac o tomto konflikte aj TU.

Nedal jej pokoj

Braňo Mojsej sa svojej polovičky zastáva. Versače bol vraj Noriním príveskom. Chodil za ňou, aj keď nakrúcala pre JOJku reality šou Šéfka. "Prišiel za ňou v tých svojich červených papučkách a my sme všetci tŕpli, čo zase tento chudáčik chce," nevie prísť na meno exkamarátovi Braňo.

Výzva na boj

"Poď, vyzývam ťa na detektor lži. A aspoň sa ukáže, kto klamal a kto nie," zachádza Mojsej ešte ďalej a Versačemu nepovie inak ako Ver-sráč. Údajne zneužil Noriku, aj samotného Braňa a chcel sa pretŕčať len v médiách.

SITA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie