Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mojsej vs. Versače. Basa a vojna o majetok
Zdielať na

Mojsej vs. Versače. Basa a vojna o majetok

Nora Mojsejová, známa ako Šéfka, sa stala terčom útoku. Zaútočil na ňu človek, ktorého doteraz všetci považovali za jej najbližšieho spolupracovníka. Versače tvrdí, že mu Nora dlhuje 25 miliónov korún a nechce ich vrátiť!

"Noru Mojsejovú poznám dlhé roky, lebo som sa zúčastnil reality šou Mojsejovci," začal si vylievať našej redaktorke svoje ubolené srdce podnikateľ František Kabrheľ, zvaný Versače. Vraj sa potom sblížili a najzájom sa pozývali na spoločenské akcie, či rodinné oslavy.

Obchod storočia

"Požičal som jej 25 miliónov slovenských korún. Bolo to samé prosíkanie. Po tom, čo Mojsejovcom našli v dome dvestotisíc eur a Noru zatkli, išiel som do Banskej Bystrice po ňu," pokračuje Versače a dodáva, že Nora ihneď prepísala svoje majetky. Viac o domovej prehliadke TU.

Je to Ver-sráč

Inak to však vidí s odstupom času Braňo Mojsej. Vraj si Versače napožičiaval nejaké peniaze v Nitre a teraz ich chce od Mojsejovcov späť! "Je to zakomplexovaný človek, posadnutý Norou," tvrdí Mojsej.

Nora vraj u Versačeho častokrát prespávala, keď bol Braňo spitý či mali iné manželské problémy. Podľa Braňa to bol práve Versače, ktorý nahováral čašníkov, aby speváka opíjali. Vraj aj za kauzu prostitútky môže kamarát. To jemu sa podarilo Versačeho od Nory odtrhnúť!

O opileckom excese sa dočítate TU.

Mojsejovci verzus Versače_kauza

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie