Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tatranskí policajti riešia záhadu. Môže za to opitý Braňo Mojsej
Zdielať na
TopStar

Tatranskí policajti riešia záhadu. Môže za to opitý Braňo Mojsej

Tatranských policajtov zamestnal Braňo Mojsej. Riešia s ním poriadne zamotaný prípad. Hviezda z Pereša sa totiž opäť predviedla. Rolu vo všetkom mal hrať alkohol...

Podľa našich informácií zavolal v pondelok ráno Braňo Mojsej na číslo 158 a nahlásil krádež svojho auta. Policajti tak vyrazili k jeho apartmánu, aby ho vypátrali. Vozidlo ale našli zaparkované pred jeho bytom, no pravá strana bola poškodená.

V tej chvíli sa nedalo povedať, či Mojsej sedel za volantom svojho havarovaného auta. Aj keď sám mužov zákona zavolal, odmietol sa s nimi baviť a odmietol aj dychovú skúšku na alkohol. Údajne bol poriadne opitý a problémy s ním mali aj v neďalekom espresse. 

Podľa svedkov, ktorí na kameru nechceli hovoriť, šoféroval auto práve Braňo. Susedia si už na jeho vyvádzanie zvykli a hovoria, že známa tvár nie je agresívna, ani keď si vypije.

Mojsej vyšiel z bytu až po zotmení a zrejme ani netušil, že policajti kvôli nemu sú už hodiny v pohotovosti. Braňo bol schopný vypovedať až ráno. Údajne priznal, že ku krádeži vôbec nedošlo.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie