Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prohibícia? Je to s*marina, odkazuje Martinka z Turca
Zdielať na

Prohibícia? Je to s*marina, odkazuje Martinka z Turca

Aktuálna téma prohibície v Česku a zákaz predaja českého alkoholu na slovenskom trhu zaujala aj televíznu „hviezdu“ z Turca. A známa Kleopatra z Turca sa k tomu musela aj hneď vyjadriť.

Jednoducho Kleopatra z Turca

„Čo by robili mladí v krčmách, keby tam nemali alkohol? To je somarina," tvrdí Martinka. Napokon zneistila aj začínajúceho a „vystresovaného“ kolegu, ktorý jej padol do oka. "Ja som jednoducho Kleopatra z Turca, len ináč namaľuvaná," rozlúčila sa s nami s úsmevom a odišla späť z Bratislavy späť do Martina.

Všetko sa točilo okolo nej

Martinka účinkovala v prvej sérii televíznej šou Farmár hľadá ženu. Uchádzala sa o srdce farmára Mariána, pričom na jeho usadlosť prišla vo veľkom štýle. Aj s dcérkou, pred ktorou nadávala, akoby bol vulgarizmus bežným vyjadrovacím prostriedkom.

Rada na seba pútala pozornosť. Na farme sa jej napríklad stratil mobil. Martinka obvinila všetkých okolo seba, vrátene televízneho štábu, z krádeže. Napokon vysvitlo, že telefón si schovala sama do piecky. No divákov zaujala aj svojím výstredným outfitom. Najnovšie si však povedala, že zmena je život a zverila sa do rúk stylistov.

Ako to všetko napokon dopadlo, sa dozviete už v nedeľu v magazíne TOPSTAR o 17-tej!

Špeciál Bez detí neodídem II. a následnú diskusiu odvysiela televízia PLUS v stredu 19. septembra od 20- tej.

TV JOJ/SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie