Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dosť bolo okuliarov! Pyco (34) podstúpil operáciu očí
Zdielať na

Dosť bolo okuliarov! Pyco (34) podstúpil operáciu očí

Moderátor úspešnej šou "Česko Slovensko má talent" Martin Pyco Rausch si ľahol na operačný stôl. S obrovským strachom, ale dobrovoľne. Rozhodol sa totiž, že si nechá odstrániť očnú chybu. Na svet sa tak bude odteraz pozerať jasnejšie a bez kontaktných šošoviek či okuliarov.

Do autobusu nastupoval až po dôchodcoch

Martin svoju očnú vadu skrýval pred kamerami za kontaktné šošovky. Iba málokedy sa na verejnosti ukázal v okuliaroch a aj keď mu pristali. "Ja som nosil okuliare ako dieťa a potom sa mi to vrátilo až v roku 1998. Keď som si uvedomil, že nevidím a nastupujem na autobus až po dôchodcoch," hovorí Pyco.

Hoci Martin nemal veľké dioptrie, každodenné peripetie s kontaktnými šošovkami ho už omrzeli a tak sa rozhodol nechať si očnú chybu odstrániť. "Tieto nové mega turbo prístroje už vraj dokážu zázraky," je presvedčený Pyco. A tak, zľahka vystresovaný, no odhodlaný, moderátor poslušne otvoril oči a nechal si ich takpovediac opraviť.

Priebeh operácie

Najprv bolo treba oči znecitlivieť. Následne laser na oku vytvoril flap, pod ktorým sa vlastne celá korekcia vykonáva. Na obe Martinove oči stačilo menej ako 30 sekúnd llaserovania a dioptrie boli fuč. Martina po operácii čakalo asi 30 min zahmleného videnia a následne pár dní rekonvalescencie.

Moderátor čakal s operáciou na dnešný deň aj kvôli nakrúcaniu šou Česko Slovensko má talent. Jej tretie pokračovanie už odmoderuje bez okuliarov i kontaktných šošoviek. "Už žiadna želatína v oku," teší sa Pyco.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie