Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Trapasy na Slávikovi 2011? Pyco je pripravený na všetko!
Zdielať na

Trapasy na Slávikovi 2011? Pyco je pripravený na všetko!

Pomaly ale iste sa blíži Anketa Slávik 2011. Moderovať ju budú dvaja vychytení producenti, talentovaní a vtipní Pycinger a Prachár. No a na takej šou sa môže stať čokoľvek. Skúsenosť vraví, rátajte so všeličím. Videli ste napríklad, čo len nedávno prežila pri preberaní prestížnej ceny Meryl Streep?

Trapas na BAFTA Streep zvládla na jednotku

Herečka Meryl Streep si prežila menší trapas na odovzdávaní cien. Kto by si nepamätal na jej elegantným spôsobom zvládnutú situáciu a džentlmena Colina Firtha, ktorý neváhal z posledného schodíka stratenú črievičku zodvihnúť a ako čarovný princ ju vrátiť späť priamo na nohu? Tak presne s takýmito situáciami musia rátať moderátori aj účastníci.

Sú pripravení dvaja tuční ostrieľaní svetoví moderátori Pycinger a Prachar na podobné situácie? Majú v zálohe aj nejaké esá, ktoré im pomôžu ich zvládnuť? Nuž tak na to odpovedal jeden z nich... V "zastúpení".

Pyco by vtipnú situáciu využil

"Podľa mňa, producent Pycinger, keďže on je viac vychcaný ako džentlmen, tak on by na mieste Colina Firtha tú topánku zobral a pokúsil sa ju speňažiť vo svoj prospech," smeje sa Pyco. Okrem topánok však dámam robia problémy ah kúsky oblečenia. Na odhalenú bradavku Janet Jackson bude asi Justin Timberlake spomínať ešte dlho.

"Podľa mňa, ak by akákoľvek slovenská speváčka pri preberaní ceny stratila sukňu, tak môže len získať. Minimálne na týždeň... Keby som ale bol blízko, tak by som asi vybehol a takú topánku by som odovzdal ešte k tej cene v priamom prenose. Lebo z toho vzniká vtipná situácia na ďakovačku. Ale záleží aj na tom, kto by to bol a aká by to bola topánka. Lebo sú aj dámy, ktorým by si ani topánku nepriniesol..."

Nuž tak sme si na moderátorovi Pycovi vyskúšali taký minitestík s obúvaním a nosením stratenej topánky. A ako dopadol? Pozrite si vo VIDEU...

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie