Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Talent opäť ožíva. Pyco s Prachařom nakrúcali upútavku
Zdielať na

Talent opäť ožíva. Pyco s Prachařom nakrúcali upútavku

Prípravy na tretie pokračovanie šou Česko Slovensko má Talent sú v plnom prúde. Kastingy prebehli, porotcovia sú známi, no okolo moderátorov bolo až doteraz podozrivé ticho. Nám sa podarilo odhaliť, kde sa ukrývajú a čo v týchto dňoch robia. Pyco aj Jakub Prachař majú veľmi dôležité poslanie!

V národnej bibliotéke v neďalekej Viedni sme našli najvzácnejší exponát, o ktorý sa starajú Pyco a Jakub. "Je to naša hviezda Hollywoodskeho formátu, lebo bez nej by to celé vôbec nemalo zmysel," uviedla režisérka Barbora Kardošová.

Moderátori sa práve pre túto hviezdu zmenili na strážcov v sexy uniformách a pre bezpečnosť najvzácnejšieho artefaktu sú ochotní podstúpiť takmer čokoľvek. "Ja som si myslel, že tu pracujem pre múzeum a ja tu natáčam upútavku? To ma zaskočilo," povedal moderátor Talentu Jakub Prachař.

Ožíva všetko, čo má talent

"Rozhodli sme sa tento rok, poňať, keďže už je to tretí ročník v duchu: talent tu bol odjakživa. Je to niečo, čo tu s nami žije už dlho. No a keď je tu niečo dlho, tak to patrí do múzea...," uviedla Kardošová. Pyco s Jakubom sa tak stali strážcami v múzeu, ktoré nie je hocijaké. Ožívajú tam totiž veci, ktoré majú nejaký talent. 

Zebry, levy, mŕtve pštrosy a iná divoká zver čakali na Jakuba s Pycom v múzeu v Bratislave. Sem im už prišiel na pomoc v netradičnej úlohe aj jeden z porotcov - bádateľ Martin Dejdar. "Ja som bádateľ, nachádzame sa v múzeu. Ja len čakám, kedy budem môcť vyraziť na svoju výpravu," uviedol Dejdar.

Martin podobne,  ako jeho kolegovia bude opäť hľadať talenty. "Tie najlepšie, tie najväčšie, tie najúžasnejšie, tie najprekvapivejšie, tie najtalentovanejšie, tie najskvostnejšie, proste tých dobrých," uzavrel Martin.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Facebook: Česko Slovensko má Talent

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie