Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Prázdniny v Paneláku. Ako herci trávia leto?
Zdielať na

Prázdniny v Paneláku. Ako herci trávia leto?

Leto sa blíži a s ním aj čas školských, ale aj televíznych prázdnin. O pár dní sa zavrú dvere na ateliéroch, kde sa nakrúca Panelák a herci dostanú na dva mesiace rozchod. Čo budú robiť? To sa teraz dozviete.

Pre hercov je leto predzvesťou dvojmesačných prázdnin. Po hektických dňoch na pľaci teda už čoskoro začnú naplno oddychovať.

Aké majú herci plány na leto?

Ako hovorí Mirka Partlová, jednoznačne k letu patrí more.  "More musí byť, s kýmkoľvek, kdekoľvek, len musím byť pri mori," skonštatovala seriálová Angie.

Plány ešte nemá paneláková pani Janka, Božidara Turzonovová. "Všeličo je nahodené, všeličo sa plánuje, ale ešte presne neviem, každopádne sa ale teším, že budem mať voľno," povedala.

Braňo Bystriansky, seriálový Imro, plánuje na dve mesiace vyraziť s rodinou na cesty. Kam pôjde? Tam, kde ho vietor zaveje. A Braňo to myslí doslova. "My sme si urobili radosť, kúpili sme si karavan, a to je taká výbava, kde je úplne všetko, kde prespíme, tam prespíme, kde sa najeme, tam sa najeme a budeme trošku kočovným životom žiť," priblížil.

Čo s toľkým voľnom ?

Herci si dlhé týždne budú užívať ničnerobenie. Že sa to tak dlho nedá? Ale dá. Braňo nám prezradil aj recept, ako na to. "V prvom rade treba odhodiť kalendár a nevedieť, koľko je hodín, je úplne nepodstatné, aký je deň a čas, podstatné je, či je málo teplo, alebo veľmi teplo, alebo či prší a fúka vietor. "

Od skorého rána či bol utorok, alebo nedeľa pre divákov pripravoval štáb a desiatky hercov obľúbený Panelák. Práca im vraj chýbať nebude. "Keď som bola mladá herečka a bolo niečo rozoskúšané, nevedela som sa dočkať, kedy to bude, ale teraz, toto je taka systematická práca, že treba trochu aj vypnúť od všetkého," priznáva Božidara Turzonovová.

Panelák po lete pokračuje

Po slnečných lúčoch na jeseň hercov čaká návrat do seriálových bytov a diváci sa tak dočkajú nových príbehov z Paneláku. Herci avizujú, že návrat pre nich neznamená žiadny problém, niektorí však priznávajú, že si budú musieť trochu oprášiť texty.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie