Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bitka v Súdnej sieni! Horúco bolo vďaka novým hercom...
Zdielať na

Bitka v Súdnej sieni! Horúco bolo vďaka novým hercom...

Vo svete šoubiznisu by sme pokojne mohli privítať nové amatérske talenty. Vedeli totiž príbehy v našej jojkárskej Súdnej sieni doviesť do takých extrémov... Nebáli sa ani kričať, nadávať z plného hrdla alebo sa dokonca pobiť. Temperamentní a ambiciózni herci pretlačili do popredia skutočné emócie. Pozrite sa!

Radšej som ťa mala utopiť...

Tomu sa hovorí talent. Noví amatérski herci sa totiž v jojkárskej Súdnej sieni s ničím nekafrali a pred kamerou rozprávali presne tak, ako im doslova huba narástla. "Za dve cigarety s tebou išla!" "Ty ropucha, radšej som ťa mala utopiť, keď si sa narodila!"

Nacvičené herecké pózy či ovládaná mimika totiž nie je ich prípad. Do popredia sa tak dostali skutočné emócie, vyplývajúce z ich temperamentu. A to také silné, že zaskočili aj ich televíznych obhajcov! Niektoré hlášky totiž ani v scenári neboli a režisér bol nimi nadšený.

"Akonáhle ona začne špekulovať o tých deťoch, skočte do nej... Kašľať na scenár, ešte viac buďte nahnevaná," komunikoval s rómskymi hercami nadšený režisér Braňo Mišík.

Neubránili sa ani smiechu

"Oni do toho vedia dať to svoje cigánske srdce a keď im to človek vysvetlí, tak oni to dajú," popisuje Mišík talenty v Súdnej sieni. Samotná skúška bola taká výborná a vtipná, že sa smiechu neubránil nikto. Kútiky dvíhalo aj obhajkyni Renáte Názlerovej. "Som si hlavu všelijako skláňala... Otáčala som sa, dusila to v sebe, čo je samozrejme horšie, ako keď to vypustíš von."

Proti výbuchu smiechu počas nakrúcania mal azda najspoľahlivejší recept Renátin kolega Ďuro Štubniak.

"Tak ja som spravil takú fintu s okuliarmi, akože som sa strašne zamyslel a takto som si tlačil nos, aby som nevybuchol, lebo na to naozaj nie sme pripravení... Lebo títo ľudia reagujú spontánne a tam keď zavalí hlúposť, tak to sa nedá." Podľa režiséra však bolo všetko zvládnuté na jednotku. Pozrite sa sami...

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie