Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Netradičný kasting: Keď o talente nerozhoduje pôvod
Zdielať na

Netradičný kasting: Keď o talente nerozhoduje pôvod

Obľúbenú reláciu Súdna sieň z dielne TV JOJ už onedlho obsadia nadaní Rómovia! Účinkovať budú v kauzách dramatických cigánskych rozvodov, naťahovačiek o výživné, ale i nevery, podvodov či partnerských bitiek zo žiarlivosti.

Budem hviezda. A hotovo!

Po hereckej sláve zatúžili aj Rómovia zo Zlatých Klasov! Po výzve z miestneho rozhlasu, aby sa dostavili na kasting, nezaváhali ani na sekundu! O motiváciu nebola núdza, veď vybraných uchádzačov čakal lákavý honorár.

A tak sa pred obecným úradom začali vytvárať skupiny perspektívnych hercov s jasným cieľom! Ukázať, že majú talent! Na kasting prišlo približne sto rómskych občanov. A takmer každý bol úspešný! Napríklad pani Cecília sa už v súdnej sieni cíti ako doma. Je pevne odhodlaná dosiahnuť úspech: "A budem hviezda, a hotovo!"

Chce byť ako Zdena Studenková

Najmä ženy sa hereckého obsadenia v televíznej relácii TV JOJ Súdna sieň nevedia dočkať. Sľúbili, že sa budú poctivo učiť texty a prídu pripravené! Presne ako profesionálni herci. "Chcela by som byť taká, ako Zdena Studenková," netají sa pani Jolana.

"Rómovia majú viac energie a sú emotívnejší. Možno sa vedia naučiť pomenej textu, ale zase ich emócie a presvedčivosť sú silné... Určite sa máme na čo tešiť!," je presvedčený režisér Ivan Predmerský.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Kasting_Rómovia_Súdna_sieň

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie