Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plačková (20) a Járová (28). Za holé prsia dostali 5 000 €!
Zdielať na

Plačková (20) a Járová (28). Za holé prsia dostali 5 000 €!

Rovných 5000 eur! Presne toľko si zarobili playmate Plačková a Járová za to, že v novej komédii Tak Fajn nemusili vydať ani hlások. Stačilo, že vytasili prsia...

Pripravovali sa 2 týždne

Podľa denníka Nový Čas túto sumu dostane každá zo spomínaných dám. Prijali totiž ponuku, ktorá sa neodmieta. Obe prsnaté blondínky sa objavia v pripravovanej komédií po boku herca Mariána Labudu mladšieho. Pravda, vo filme sa zrejme len tak mihnú, ale čo na tom.

No playmate sa k tejto téme veľmi vyjadrovať nechceli. O niečo zhovorčivejšia bola Plačková, ktorá denníku povedala toto: "Myslím si, že je to naša súkromná vec, dostali sme toľko, koľko sme dostali a sme spokojné."

Nový Čas sa však napokon dopátral k presnej sume, a to cez šéfa PR filmu. "Za scénu dostali obe dievčatá po 5000 eur," povedal Johnny Kortis. Zároveň dodal, že dievčatá sa na nakrúcanie pripravovali dva týždne.

Kariéra ako hrom

Playmate Zuzana (20) zahviezdila predovšetkým v šou Hotel Paradise. Do súťaže prišla ako veľká voda a hneď po príchode sa stala fenoménom. Táto neriadená strela z Čadce ženám predvádzala svoj podrezaný jazyk a mužom svoje vylepšené telo. 

Andrea Járová (28) sa vryla do pamäti národa zase účinkovaním v inej reality šou. S blond hrivou sa snažila všetkých presvedčiť, že dokáže riadiť farmu. Napokon sa to aj podarilo - súťaž vyhrala.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Celú reportáž si môžete pozrieť už v nedeľu o 17:15 v TOP STAR!

Súvisiace články

Najčítanejšie