Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
TEST. Toto dokážu za 3 minúty známi ľudia...
Zdielať na

TEST. Toto dokážu za 3 minúty známi ľudia...

Tri minúty. Niekedy sa nám zdajú ako večnosť, inokedy ubehnú ako voda. Čo všetko dokážete za 180 sekúnd vy? Napríklad taký Vlado Voštinár tvrdí, že dokáže pomilovať ženu.

Tri minúty na pesničku je ideálny čas. Presne toľko trvala aj tá, ktorú spieva a hrá Zuzana Smatanová. "Viem sa namaľovať za tri minúty, osprchovať, to sú veci, keď sa človek ponáhľa, tak za tri minúty vie urobiť veľa vecí," povedala speváčka. 

Opije sa a aj pomiluje ženu

Tri minúty v živote muža sú iné, ako v živote ženy. "Za tri minúty sa viem úžasne opiť pod obraz boží a za tri minúty viem perfektne pomilovať ženu, ale pozor, aj s prehováraním! Tým nechcem povedať, že som zlý milenec, ale šialene dobre prehováram," tvrdí Vlado.

Niektorí muži sa za takú chvíľu dokážu aj najesť. Alebo, vychutnať si niečo sladké.

180 sekúnd zmení figúru

"Ak aspoň tie 3 minúty denne venujete cvičeniu, to si nájde čas každá žena, dá sa postava vyformovať. Stačí, že tie svaly načnete a oni si zvyknú, že majú nejakú záťaž," hovorí tentokrát fitneska Zora Czoborová.

Ako, každá žena, aj ona pozná cenu troch krátkych pohybov minútovej ručičky na hodinkách. "Za 3 minúty odbehnem 980 metrov. Keď zaspím, viem sa umyť, obliecť, zobrať psa a utekať do roboty," dodáva fitneska.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie