Jasno
15°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Muži verzus ženy. Takto parkujú celebrity...
Zdielať na

Muži verzus ženy. Takto parkujú celebrity...

Kto lepšie parkuje alebo šoféruje? Muži alebo ženy? Táto otázka je tu od nepamäti. My sme sa preto rozhodli to jednoducho vyskúšať. Tri ženy si to rozdali s tromi mužmi priamo na parkovisku pred Televíziou JOJ.

Mužská zostava Kuric, Voštinár, Ďurica proti Tlučkovej, Strculovej a Bruteničovej. A čuduj sa svete v súboji pohlaví, muži verzus blondínky mal ako prvý problém Janko Kuric.

Rovnaké podmienky

Rovnaké auto, rovnaké parkovisko, rovnaké podmienky a pravidlá. Takže stačilo len zaparkovať, zacúvať a zaparkovať pozdĺžne medzi dve autá. Niektorí však skončili už pri štartovaní. "A ako sa to štartuje?" opýtal sa spevák Janko Kuric. 

Jankovi sa nakoniec podarilo nakopnúť štvorkolesového tátoša a svoju premiéru v takomto aute si užíval. Nikomu a ničomu sa pritom nič nestalo. Spevák sa však priznal, že vlastné auto si už označkoval, asi preto, aby si ho spoznal.

Ďurica má vodičák krátko

Po Kuricovi si do auta sadla moderátorka KRIMI Monika Bruteničová. Tá o sebe prezradila, že je starý šofér. Spevák Adam Ďurica nešoféruje dlho, no so svojím výkonom za volantom bol spokojný. "Šoférovalo sa mi dobre, aj keď som v tom aute nikdy predtým nesedel," povedal spevák. 

Problémy so spiatočkou 

Šesť odvážnych vodičov potrápilo plyn aj spojku, niektorí chvíľu hľadali aj spiatočku. Redaktorka a moderátorka Danka Strculová si pri jazde skúsila všetko. "Fúha, ja mám 13-ročné auto, Toto ma veľmi citlivé pedále a s čím som najviac bojovala, je spiatočka," povedala Danka.

Jej tímová kolegyňa, herečka Zuzka Tlučková mala pred jazdou obavy. Automat totiž na chvíľu opäť vymenila za manuál. "Zaspomínala som si, lebo jazdím na automate už dlhé roky a ten manuál je pre manuál je pre mňa iný," dodala Tlučková.

Voštinár: Som výborný, fantastický, skvelý šofér 

Nebol dôležitý čas, ani rýchlosť. Prihliadali sme však na centimetre a celkový dojem.  No najskôr sme nechali zhodnotiť a oznámkovať parkovanie samotné vodičky a vodičov. "Dvojku. Inak som výborný, som fantastický, skvelý šofér, ale na dvojku. Ja viem kde ma nachytáš. Keď som cúval, tak trošičku šikmo som stál," pochválil sa moderátor Vlado Voštinár. 

Nakoniec si každý z nich tipol, komu to išlo lepšie. Mužom, alebo ženám? "Podľa mňa to je praxou a je pravda, že na to treba mať aj bunky, ale ja by som to nešpecifikovala, aby som nikoho neurazila," zhodnotila situáciu Monika Bruteničová. 

Tak ako medzi ženami, aj medzi mužmi sa nájdu takí, ktorí na cestách či parkovisku kazia dobré meno tým, ktorí to za volantom vedia. A títo šiesti to vedeli.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie