Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Celebrity a nuda? Týmto párom to určite nehrozí...
Zdielať na

Celebrity a nuda? Týmto párom to určite nehrozí...

Ak chcete preraziť v šoubiznise, musíte byť tak trochu blázon, ktorý sa musí predvádzať vždy a všade a za každých okolností. Najväčšie šťastie máte, ak po Vašom boku stojí rovnako strelený človek. Top Star si posvietil na tri slovenské celebritné dvojice, ktoré sú tak krásne bláznivé.

Sranda musí byť...

Juraj Hajdin a Kristína Farkašová, Tomi Popovič a Barbora Rakovská, Zuzana Haasová a Martin Kostka. Otázky sú v prípade týchto troch párov úplne zbytočné. Vystačia si sami. Stačí pred nich nastaviť červený jojkársky mikrofón a oni sa prejavia po svojom.

Zistíte potom, že Zuzka s Martinom musia najprv zistiť, kto má hovoriť, Kristínka a Juraj vraj nie sú normálny pár a v prípade dvojice Barborka - Tomi nie je žena tá, na ktorú sa musí čakať.

Tomi totiž na stretnutie meškal. Nie akademickú štvrťhodinku, nie polhodinku, ale rovnú hodinu! Ospravedlňovala ho partnerka Barborka. "Zaspal, lebo mal veľa práce."

Svadbu zatiaľ neplánujú

Podobný štýl humoru majú aj Juraj a Kristína. Tí si dokážu uťahovať jeden z druhého neuveriteľne dlho. Dokonca sa pri tom krásne dopĺňajú. "Zoberieme sa v marci 2012 v Paríži pod Eiffelovkou," povedal televízii pred istým časom Juraj. To už akosi nestihnú, no pochválili sa nám, že hoci bez svadby, deti si už zaobstarali. Počujete dobre! Deti!

Kým Kristína a Juraj blafujú, Zuzana a Martin svoje bláznivé nápady aj realizujú. Herečka urobila zo svojho priateľa, ktorý je mimochodom záchranár už aj zvukára, DJ-a a najnovšie aj herca!

U Haasovcov dome je teda pekne veselo! U Popovičovcov zas vládne talianska nálada. Temperamentné povahy oboch partnerov sa totiž občas akosi nezhodnú. "Barborka raz hodila o zem taký pekný pohár," prezradil na svoju partnerku Tomi.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Haasová_Farkašová_Rakovská_Hajdin_Kostka_Popovič_koláž

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie