Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Facebook a celebrity. Súkromie si nechránia všetky rovnako
Zdielať na

Facebook a celebrity. Súkromie si nechránia všetky rovnako

Nie je to tak dávno, čo svetom kolovala teória, že kto nie je na sociálnej sieti, akoby ani nebol. Možno práve preto, sú v pavučine lapení skoro všetci. Medzi nimi sú samozrejme aj známe tváre slovenského showbiznisu.Problém je ale v tom, že tam majú falošných dablérov.

Ako nájsť ten pravý profil?

Profilov s menami známych osobností je na sociálnej sieti mnoho. Nájdete tam hneď niekoľko Koleníkov, Partlových, Haasových. Ozaj - viete, ako rozpoznať ten pravý profil celebrity?

"Tá ukradnutá identita sa dá spoznať podľa toho, že tie fotky sú evidentne z internetových časopisov a novín (herci a moji kamaráti majú väčšinou bláznivé fotky alebo tam vôbec nemajú tvár alebo tam sú v nejakej grimase, čiže nič, nič pekné...," tvrdí herečka Zuzana Haasová.

Ďalším neklamných znakom, že ste natrafili na skutočnú celebritu je to, že pridať si ho medzi priateľov je na rozdiel od tej falošnej, takmer nemožné. A ak sa vám to predsa len podarí, zistíte, že na nástenke takmer nič nemajú.

Celebrity si súkromie strážia

Už sa totiž stalo, že z nezabezpečených profilov unikli informácie, či fotografie, ktoré mali ostať súkromné. Napríklad fotografie z dovolenky Dominiky Cibulkovej obleteli celé Slovensko.

A tak márne dúfate, že sa cez internet dozviete nejaké tajomstvá. Známe tváre využívajú sociálnu sieť zväčša iba na komunikáciu a aj to prostredníctvom chatu-u, do ktorého sa vám nahliadnuť nepodarí.

Našťastie, existujú fanúšikovské profily, na ktorých môžete svojim obľúbencom vyjadriť podporu a aj im čo to odkázať. Prezradíme vám, že Jano Koleník spravuje svoju fanstránku osobne!

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Partlová_Bárta_Koleník_Haasová_koláž_pri sebe

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie