Jasno
17°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
OTO 2011. Takto sa vymódila Barmošová či Pálffy-Belányiová
Zdielať na

OTO 2011. Takto sa vymódila Barmošová či Pálffy-Belányiová

Galavečer OTO bol okrem šťastných majiteľov sošiek aj prehliadkou tých najrôznejších módnych kreácií. Tak si teda milé dámy môžete sami doma v obývačkách urobiť takú malú módnu políciu a zhodnotiť, ktorej celebrite to najviac pristalo. A že vám chceme urobiť radosť, začneme Jankom Koleníkom.

Bodoval Koleník aj Pyco

Sexsymbol Janko Koleník vraj neznáša nakupovanie, no na svojom výzore si zakladá. Muž v čiernom pútal pozornosť nielen žien, ale aj prítomných pánov.

Ležérnejšie, no tiež elegantne, sa vybral na OTA moderátor zábavných programov Martin Pyco Rausch. K tmavomodrému obleku ideálne zladil kravatu, no košeľu mohol vybrať aj lepšie.

Modrá bola dominantnou farbou na tohtoročnom odovzdávaní cien OTO. Dôkazom sú jednoduché, trblietavé, no zároveň sexy šaty herečky Diany Mórovej.

V jednoduchosti je krása

Kombináciu bielej, modrej a čiernej mala na veľmi jednoduchých šatách aj moderátorka Lucia Barmošová. Striedmosť šiat vyvážili originálne doplnky v čiernej farbe, na ktoré bola Lucia veľmi pyšná.

Žiadne doplnky nepotrebovala ďalšia jojkárska moderátorka, Andrea Palffy Belányiová. V kvetovaných bielo-tyrkysových šatách vyzerala ako víla.

Tehotná Mária Čírová si v šatách s koženými aplikáciami a hlbokým dekoltom užívala pohľady všetkých pánov. Ťažko povedať, či boli obdivné - v takto vysokom štádiu tehotenstva už budúce mamičky nosia do spoločnosti asi striedmejšie šaty.

Zaujala aj Czoborová a Farkašová

Jednoznačne najhlbší dekolt a najviac kritiky za výber šiat sa zosypalo na hlavu fitneske Zore Czoborovej. Opačný úlet - odhalené telo zvolila herečka Kristína Farkašová.

Speváčka Zuzana Smatanová,  sa predviedla v šatách kabátového strihu, v ktorých vynikla jej doslova kostnatá postava. Doslova za pár hodín ušili v televízii na mieru šaty moderátorke športu, Lenke Čvirikovej-Hriadeľovej. Verná svojej relácii ostala aj Erika Barkolová, ktorej šaty zdobil erotický, ručne maľovaný motív.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie