Skoro jasno
18°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Po hercovi Jánovi Koleníkovi (32) strieľal neznámy muž!
Zdielať na

Po hercovi Jánovi Koleníkovi (32) strieľal neznámy muž!

Po často obsadzovanom a populárnom slovenskom hercovi Jankovi Koleníkovi v noci strieľal neznámy muž. Koleník je verejnosti všeobecne známy ako herec, ktorý pravidelne vystupuje v seriáli Panelák, kde stvárňuje postavu Marcela Masloviča. Bližšie okolnosti streľby zatiaľ nie sú známe.

Koleníka postrelili v sne

Guľka v chrbte, hrozná bolesť a pád na zem. Scéna ako z kriminálky. Horácia však k tomuto prípadu nevolali. Bol to totiž iba sen, ktorý roky trápil Jána Koleníka.

Noc má veľkú moc a v snoch nás často zavedie na miesta, kam túžime ísť alebo nám naše podvedomie v sne napíše ten najdokonalejší scenár.  V neraz utekala už aj jeho seriálová manželka, herečka Ivana Kuxová. Také sny neberie na ľahkú váhu. Majú totiž svoj význam.

Kuxovú zase naháňal čert

Kým sexy herca vo sne trápili bolesti, Ivana sa bála. "Ako dieťaťu sa mi často snívalo, že som stála na mostíku u nás na chate a stretla som tam čerta, ktorý stále za mnou chodil," priznala.

Ivana svojim snom verí. Už neraz ju totiž pripravili tak na zlé, ako aj príjemné situácie. "Už sa mi stalo, že sa mi prisnil nejaký človek, ktorého som dlho nevidela a potom som ho na druhý deň stretla," povedala.

Za noc stihneme padať, lietať, kričať, utekať, alebo aj snívať niečo naozaj osobné a intímne. "Erotické sny? Teraz už nie. To asi, keď je človek mladší, tak to telo sa prebúdza a o to intenzívnejšie to spracuje," vysvetlil TOP STAR známy herec.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie