Polojasno
19°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Pohľad do peňaženiek celebrít. Niekto má stovky, iný nič
Zdielať na

Pohľad do peňaženiek celebrít. Niekto má stovky, iný nič

Tak „topia“ sa tie slovenské celebrity v peniazoch, alebo nie? V jednej peňaženke sa nachádzalo tisíc eur, v druhej dvesto, v tretej 50, vo štvrtej 80 a piata bola prázdna. K tým sumám treba už len priradiť známe tváre a hneď bude každému jasné, kto si ako žije!

"Od roku 1991 mám v peňaženke 20 dánskych korún! Povedali mi, že toto nemiň ani keby si mal umrieť od hladu! Ak by som ich stratil, tak mám vnútorný problém!" povedal moderátor Riskni milión Vlado Voštinár. Inak bola peňaženka prázdna. 

Okrem šupinky prázdno

To ale nebolo všetko, čo v peňaženke ukrýval! "Šupinka z kapra musí byť, tú si nosím!" dodal. Údajne má v sebe zvláštnu silu, ktorá priťahuje ďalšie peniaze! Tak už aspoň vieme, z čoho potom rozdáva súťažiacim v Riskni milión!

Duchom bohatý som, ale toto je klišé. Ak má človek toľko, koľko mu stačí na život a s čím je spokojný, tak je bohatý. V tomto smere by som to hádam aj mohol povedať.

Peniaze prehadzuje vidlami

To pán Lelkéš, ten si je toho, že je boháč, vedomí stopercentne! Šepká sa, že má toľko peňazí, že ich doma prehadzuje vidlami. A asi aj na tom bude čosi pravdy, pretože verejnosť obsahom svojej peňaženky zbytočne neprovokuje! "Nechcem ľudí pokúšať, načo? Mám tam asi do 1000 €," priznal Juraj Lelkéš.

"Ja mám peňaženky dve! Toto je slovenská a toto je česká, pretože sa stále pohybujem v dvoch štátoch," pochválila sa Sisa. V jednej nosí kameň, drží patronát nad Sisou a aj jej minimálne dvesto eurami, ktoré musí mať pri sebe vždy!

JOJ- kári skromnejšie

Príručnú úschovňu na „eurášiky““ má aj jojkársky ekonomický redaktor Richard Juriš. "Nooo, mám tam teraz 80 eur a niekoľko málo drobných," povedal Ricahrd. Ekonomiku má pod palcom aj redaktorka Slávka Jankovičová! No schválne, či sú na tom s Rišom podobne. "Mám 2 500, ale maďarských forintov. Samozrejme aj slovenské eurá, 50," priznala Slávka.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie