Polojasno
19°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Marcela Molnárová (46) odhalila svoje tajomstvo
Zdielať na

Marcela Molnárová (46) odhalila svoje tajomstvo

Ďalšia celebrita nám otvorila dvere a pustila do svojho súkromia. Je to plný dom zrkadiel a obrazov! Aj takých, ktoré sama namaľovala. Hoci nie je maliarka, ale speváčka. Reč je o Marcele Molnárovej.

"Keď som si zariaďovala tento dom, tak som chcela, aby bol svetlý. Čím viac zrkadiel sem dám tak sa mi odrazí to vonkajšie svetlo, keďže sme juh-východ strana. Avšak som si neuvedomila, že keďže je to nabielo vymaľované s oknami, tak tá lumerizácia je v zásade dostatočná," veľkými povedala Marcela.

Majú kráľovské stoličky

Zrkadlá ale aj tak nezvesila. Akurát dve vymenila za obrazy, ktoré sama namaľovala. "Ja mám rada štetce, mám rada farby, kombinácie, ale určite nie som maliarka. Ten, kto v našej rodine maľuje, to je moja dcéra Sofi," tvrdí Marcela. Tá sa rada vyvaľuje na obrovskom gauči a vysedáva na nie obyčajných stoličkách.

"To sú naše kráľovské miesta a vždy si hovoríme. Sofi, čo hovorievame, pri ktorej stoličke budeme sedieť," pýta sa Marcela. Pri kráľovskej alebo princeznovskej," hovorí Sofia.

Zvieratká na stene

Marcela je naturalistka. Vo všetkom. A zdá sa, že dcérka Sofinka bude taká istá. Veď aj vo svojej izbičke má steny vymaľované v duchu lesíka so zvieratkami, ktorých by ešte malo pribudnúť.

"Ešte je nedokončená, pretože Sofinka si ešte u mňa objednala nejakých zajkov a morskú pannu," vysvetľuje speváčka. 

I keď tá by sa zrejme viac hodila do kúpeľne, kde si tieto dve nerozlučné obyvateľky parádneho domu, zvyknú robiť voňavé bublinkové kúpele.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie