Polojasno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Michalka (33) a Vačková (42). Aká matka, taká...
Zdielať na

Michalka (33) a Vačková (42). Aká matka, taká...

Od celebritných tehuliek teraz prejdeme k celebritným rodičom. A nie hocijakým - ale k takým, čo majú doma prváčence. Čo myslíte, sú detičky známych ľudí šikovné ako včeličky? Na to sme hľadali odpoveď pri prezeraní polročných vysvedčení malých žiačikov, či presnejšie, žiačok.

Celebritné detičky SÚ šikovné ako včeličky!!! Aspoň Karin o Vaneske, Pavol o Paulínke, či Zuzka o Maruške to môžu hrdo vyhlásiť! Iné ani nemohlo byť! Nie preto, že by inak Maruška dostala päť a dvadsať na zadok, ale pre výborné výsledky v škole. 

Ako inak, samé jednotky!

U Marušky žiadne dvojky, trojky, štvorky a už vôbec nie päťky, nehrozia. Dokonca ani so špeciálneho – nie ľahkého predmetu, na ktorý sa sama prihlásila. Chodí totiž na chorvátčinu.

Rovnako snaživá je aj prváčka Paulínka Michalková! Za svoje polročné výsledky sa hanbiť nemusí! Škola malú slečinku Michalkovú zatiaľ veľmi baví. Najviac asi matematika.

Bude taký aj Paľov Mirko?

Paulínka veľmi dobre vie, že jej snaženie nevyjde nazmar! Má totiž jasný cieľ! Chce byť totiž učiteľkou. Palino má doma ešte jedno veselé dieťaťko – malého Mirka. Ten ešte do školy nechodí, ale čoskoro bude...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie