Polojasno
21°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Batthyany, či Pitt. Ľaváci sú vraj najlepší milenci
Zdielať na

Batthyany, či Pitt. Ľaváci sú vraj najlepší milenci

Peter Batthyany, Angelina Jolie, Brad Pitt, Barak Obama, Celin Dion, Sting, či Lady Gaga. Viete, čo majú títo známi ľudia spoločné? Píšu ľavou rukou. Aj na Slovensku máme pár celebrít, ktorým "ľavačka" priniesla šťastie...

Sú najlepší milenci! Toto sa hovorí o ľavákoch. A aj všeličo iné. Chceli by ste vedieť, akí sú ľaváci zo slovenského šoubiznisu? A ktorí to vlastne sú?

Ľavačka, no vyšíva pravou

"Cítila som sa výnimočne odmalička, pretože som na základnej škole mohla prvá písať čínskym perom, mohla som „preskočiť“ plniace, pretože keď som písala ľavou rukou plniacim, tak som si rozmazávala tie riadky," hovorí herečka Bibiana Ondrejková.

Pri jednej činnosti ale na svoju obratnejšiu ľavú ruku zabúda! "Paradoxné je, že keď napríklad vyšívam, tak to robím pravou rukou," smeje sa herečka.

Škrabopis oboma rukami

Aj herec Peter Batthyany sa viac kamoší s ľavou rukou! Akurát s podpisovaním to vybabral veľmi vynaliezavo! Tam nie je znať, či sa podpíše ľavou, alebo pravou. Oba sú nečitateľné.

"Sú situácie, že keď hrám hokej, tak hrám na pravú stranu, keď hrám tenis, tak naľavo, a golf zase napravo," hovorí herec.

A ešte poďme rozlúsknuť tú najpodstatnejšiu vec o ľavákoch. Tak sú teda tými najlepšími milencami, alebo nie? "Tak toto by mala povedať moja žena," tvrdí Peter.

Obe ruky naraz

A ešte tu máme ľavopravorukého či pravoľavorukého pána Jaroslava Penca! Nekompromisný televízny sudca je od narodenia ľavákom, ale život ho naučil využívať obe ruky rovnocenne! "Fungujem úplne normálnym spôsobom a je mi to takto prirodzené," tvrdí pán Penca. Jediné, čo nevie, je podpísať sa ľavou rukou.

Peter Batthyany ako kapitán Maroš Nagy. Je späť v novej sérii Profesionálov, ktorí začínajú už 8. marca na TV JOJ.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie