Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sexi Paris Hilton má nový videoklip. Spevu sa však nedočkáte
Zdielať na

Sexi Paris Hilton má nový videoklip. Spevu sa však nedočkáte

Hudobné video s dosť drsným textom o sexe, pasákoch a alkoholovom opojení sa v priebehu štvrtka objavilo na internete. Neoprávnene... A hoci sa tvorcovia snažia stiahnuť ho čo najskôr, rozmaznaná boháčka Paris Hilton si už vyslúžila kritiku. Miesto spevu v ňom totiž len monotónne rozpráva.

Najnovšie informácie z amerických webov hovoria, že zverejnené video nemá vôbec nijakú spojitosť s pripravovaným albumom Paris Hilton. "Video bolo nakrútené asi pred rokom, súkromne. Prvý singel z albumu bude zverejnený o niekoľko mesiacov, určite dáme fanúšikom vedieť," komentovali Hiltonovej hovorcovia pre weby ako HollywoodLife.com či E! News.

Pasáci, sex a alkohol

V takmer čiernobielom temnom klipe speváčka monotónnym hlasom a takmer apaticky hovorí o sexe, lenivosti, opitosti, zháňaní dievčat, spodnej bielizni v kabelke a sem tam sa objavia aj vulgarizmy. Spevu by ste sa zrejme nedočkali. Video, s textom aj "prednesom" sa už dočkalo ostrej kritiky. Podľa niektorých vyzerá Paris zle, staro a bez emócií, čo má byť vraj vlastne jedna z jej charakteristík...

Album ľudí prekvapí

"Toto video nie je súčasťou albumu. Bolo nahrubo zostrihané a nedokončené. Už sa snažíme odstrániť nelegálne kópie, ktoré sa dostali zo zatiaľ nejasných príčin na internet," stojí vo vyhlásení producentov nového albumu, Manifactured Superstars. Nezabudli dodať, že speváčkine piesne sú vynikajúce a jej fanúšikovia sa majú na čo tešiť.

ISIFA/YouTube.com

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie