Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Paris Hilton obťažuje úchylák (36). Zase...
Zdielať na
TopStar

Paris Hilton obťažuje úchylák (36). Zase...

Majiteľke hotelového impéria Paris Hilton znepríjemňuje život jeden z fanúšikov. Robil jej problémy už minulosti. Vtedy dokonca napadol jej priateľa. Prenasledavateľ však neskončil a s obťažovaním naďalej pokračuje. Po prstoch mu už klepla polícia...

James Brian Rainford je zrejme posadnutý Paris Hilton. 36-ročného muža zatkli už v októbri minulého roka za obťažovanie prominentky. James sa nepoučil a neskôr napadol jej vtedajšieho priateľa Cya Waitsa. Odsúdili ho na 227 dní odňatia slobody. Na slobode bol však už za niekoľko dní. 

Najnovšie ho opäť zatkli a uväznili. A znovu za to isté - obťažovanie Paris Hilton. Porušil totiž súdny zákaz približovania sa k celebrite na vzdialenosť kratšiu ako 183 metrov. Jeho kauciu stanovili na 20-tisíc amerických dolárov (v prepočte približne 13 840 eur).

Toto je muž, ktorý ju obťažuje. Hilton po incidente na sieti Twitter napísala: "Môj prenasledovateľ by ma už mal nechať na pokoji." Na obťažovanie upozornil jeden z bulvárnych fotografov, ktorý zavolal políciu.

Paris sa preslávila erotickou nahrávkou z roku 2003 a televíznou šou The Simple Life. Okrem toho sa snaží presadiť ako modelka, speváčka a herečka. Je známa aj početnými škandálmi či viacerými problémami so zákonom.

TASR

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie