Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šialená produkčná dala Hotelu Paradise v raji zúrivý stop!
Zdielať na

Šialená produkčná dala Hotelu Paradise v raji zúrivý stop!

V Dominikánskej republike sa nakrúcanie reality show Hotel Paradise zmenilo na drámu. Šéfka lokálnej produkcie postupne vyostrovala konflikty až v záchvate tropického šialenstva vbehla do vily so zbraňou v ruke a ohrozovala ňou štáb. My vám ponúkame exkluzívne zábery toho, ako to pri incidente v Karibiku vyzeralo.

Boží zásah či neuveriteľné šťastie! To mali deti moderátorky Martiny Gavriely. Len pred pár dňami totiž do priestorov nakrúcania reality šou Hotel Paradise vtrhla ozbrojená žena, ktorá zbraňou ohrozovala niekoľkých členov štábu. Martina, jej dve deti a priateľ Marcus boli v tých chvíľach mimo rezort.

Deti na ceste domov

"V ten deň mi odlietali deti, takže ja som ich viezla na letisko a zostala som vlastne v Punta Cane celý deň s nimi a vrátila som sa až večer," priblížila Martina. To už bolo ale rozhodnuté o tom, že štáb svoju prácu v Karibiku ukončil. Za všetko mohla jedna dáma. "Vošla do dverí, ja som kráčal oproti a namierila zbraň aj na mňa," povedal producent Rado Štefanov

Výroba skončila nečakane a dramaticky

"Sme mali výrazné problémy spojené so sabotážami a ohrozením od strany lokálnej produkcie," uviedol riaditeľ vlastnej tvorby Ivan Huljak. Nakrúcanie v raji sa tak skončilo takmer tesne pred koncom, diváci však o nič neprídu.

Gavriely sa nezľakla

Nešťastiu sa podarilo predísť aj tým, že nikto zo štábu nepodľahol panike. Kým pri spomienkach na incident niektorým stále behajú po tele zimomriavky, Martina sa na situáciu pozerá s odstupom. "Ja som tú pani párkrát zažila, takže sme všetci videli jej reakcie, mňa to u nej vôbec neprekvapilo, ono tam bolo viac takýchto scén," skonštatovala.

To, že na riešenie problémov, ktoré videla iba šéfka lokálnej produkcie použije zbraň, Martinu z miery nevyviedlo. Táto situácia jej, žiaľ, pripomenula teror, ktorý si sama prežila. "Ja som v tom nejaké roky žila, mňa takéto veci nevyvedú z miery, pretože to bol pre mňa každodenný chleba, keď to takto poviem, pretože zbrane sme mali aj my, chodili sme v nepriestrelných vestách, ale verím tomu, že tí ľudia, ktorí s tým neprišli do styku, tak z toho asi boli hotoví," priznáva.

Šou pokračuje

Aj keď sa štáb zbalil a opustil areál nakrúcania, priebeh reality šou to neohrozí. Diváci vraj tento dramatický zvrat nijako extra nepocítia. "Vždy časť bola robená tu a časť na Slovensku, to znamená budeme pokračovať," doplnil dramaturg Michal Masár.

Zmarené však bolo nakrúcanie finále reality šou. O tom, ako prebehne a hlavne kedy, sa rozhoduje v týchto chvíľach. Alternatív je podľa Masára asi 30. Aj keď to nedopadlo podľa predstáv slovenského a českého tímu, z celej situácie sa snažia odniesť si len pozitívne pocity.


Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!


Hotel_Paradise_šialená žena_vniknutie_štáb Jojky

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie