Jasno
15°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Dráma v Raji, do vily vtrhla ozbrojená žena!
Zdielať na

Dráma v Raji, do vily vtrhla ozbrojená žena!

Štáb a súťažiaci v Dominikánskej republike zažili dramatické chvíle. Postarala sa o ne šéfka lokálnej produkcie, ktorá so zbraňou v ruke pýtala peniaze. Desiatky členov štábu a všetci súťažiaci museli pod hrozbou násilia vilu opustiť.

Žena sa správala agresívne

V Dominikánskej republike mali obyvatelia raja spolu so štábom nečakanú návštevu. Ozbrojená majiteľka lokálnej produkčnej spoločnosti, ktorá prenajíma vilu slovenskej produkcii, s manželom v dosiaľ pokojnom prostredí narobila poriadny rozruch.

Po krátkej výmene názorov začala kričať a rozbíjať poháre. No neostalo len pri tom. Ani po prísľube štábu, že odídu, sa situácia neupokojila. Na chvíľu opustila pozemok a vrátila sa so zbraňou v ruke.

To sa už členovia štábu snažili zachrániť aspoň najpodstatnejšie veci. Na niektorých produkčná údajne aj mierila. Nechýbalo veľa a všetko sa mohlo skončiť zle. No spacifikoval ju napokon jej manžel a odviedol ju preč.

Štáb aj súťažiaci sú v poriadku

"Rozhodne môžem potvrdiť, že aj televízia JOJ, aj televízia Prima rešpektovali všetky záväzky, ktoré mali smerom k Dominikánskej republike. Všetko bolo v súlade so zmluvou. To, že tam nastali problémy - za to naozaj nemôžeme," povedal generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský.

"Televízia Joj rieši situáciu tak, aby súťažiaci aj štáb, mohli šou Hotel Paradise dokončiť. "Všetko sme stihli natočiť tak, aby diváci o nič neprišli," povedal ďalej Borovský. "Všetci členovia štábu sa správali naozaj hrdinsky," doplnil ho prodeucent Rado Štefanov.

Účinkujúci boli presťahovaní do bezpečia, pričom ďalšie ataky by sa už nemali opakovať. V týchto chvíľach je už časť časť štábu z Dominikánskej republiky na ceste domov.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Hotel_Paradise_šialená žena_vniknutie_štáb Jojky

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie