Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Ja a deviatky prsia? Tu sú, reaguje playmate Mináriková (28)
Zdielať na

Ja a deviatky prsia? Tu sú, reaguje playmate Mináriková (28)

V slovenskom šoubiznise ju častujú titulom Najväčšia prsia na Slovensku, alebo megaprsia Minárikovej. Objem hrudníka modelky a playmate Jany Minárikovej sa totiž po návšteve plastického chirurga opäť zväčšil. Hovorí sa dokonca nielen o deviatkach, ale desiatkach! A ako na to reaguje samotná playmate? Dozviete sa v TOP STAR presne o 13-tej!

Deviatky, desiatky? Médiá to nafukujú...

Legenda o silikónových megaprsiach sa tak zaryla do povedomia slovenského šoubiznisu, že sexi blondínku už pomaly jej neprajníčky ani s ničím iným nespájajú. Mužské osadenstvo zase na nej môže oči nechať. Čo na svoje deviatky hovorí Jana Mináriková?

Prsia si totiž nechala zväčšiť už tretíkrát! "Médiá to strašne nafukujú," smeje sa modelka. "Neviem, aký je tam objem. Niečo sa hovorilo o 900 ml... Ale ľudia sú nevzdelaní v tejto oblasti, preto sa hovorí o deviatkach."

Chce preraziť nielen v biznise

Modelka, tanečnica, v minulosti gymnastka a jednoznačne sexi playmate. Jana Mináriková najskôr prerazila v športovej gymnastike, ktorej sa venovala už od svojho útleho veku, až kým sa jej nepodarilo uspieť na majstrovstvách Slovenska. Do povedomia sa však dostala trochu iným spôsobom...

Každý si totiž istotne pamätá šteklivé fotografie, ktoré nafotila pre dva pánske magazíny. Zo svojho tela tak ukázala už takmer všetko. Niektorých ľudí zase zdvihla zo stoličky provokatívnou reklamnou kampaňou pre istú bratislavskú reštauráciu ešte v minulom roku.

Plavovláska má však v živote poriadne odvážne plány. Vylepšené sexi krivky by totiž mohli zdobiť aj náš parlament... Ak by sa jej splnil niekdajší sen, že by okrem biznisu prerazila aj v politike... Ktovie.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie