Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Modelka Cifrová dáva na psa tisíce eur!
Zdielať na

Modelka Cifrová dáva na psa tisíce eur!

Modelka Eva Cifrová chodí už rok po vyšetreniach a stále nič. Doktori nevedia prísť na to, kde je problém. Nepomáhajú terapie, nepomáhajú šampóny, stále sa len škriabe a škriabe. Samozrejme, nie Eva, Eva je v poriadku. Problém má jej pes.

Urobila by pre neho čokoľvek! Lilo pre Evu Cifrovú znamená viac než sláva, či peniaze. Aj preto modelku trápia zdravotné ťažkosti jej miláčika dňom i nocou. Na liečbu vyhodila už poriadny balík peňazí.

Psíka trápi alergia

"Nám tento problém pretrváva uz vyše roka, tak musím to rátat na tisícky eur, sme hľadali odborníka a aj sme našli, takže liečby, terapie, šampóny, to bola dosť finančná facka," skonštatovala známa playmate.

Na prvý pohľad je Lilo šťastný a spokojný pes. Pod hustou srsťou však skrýva svoje veľké trápenie. Jeho bezstarostný psí život komplikuje nebezpečná alergia. "To chúďatko zvieratko je nervózne z toho, že ho svrbí celé telo, na veľa miest si ten psík nedočiahne, je z toho nervózny, kňučí, ako sa che poškriabať a nevie si uľaviť na tej pokožke a navyše, ja mu musím zabraňovať v tom, aby sa neškriabal," uviedla Eva.

Problém je to zrejme naozaj vážny. Lilovo ochorenie je dlhé mesiace záhadou.  Bezradná je jeho panička, lekári, ale aj skúsení chovatelia.

Verí, že sa vylieči

Zúfalstvo, beznádej a strach. To sú pocity, ktoré Evu už dlhšie sužujú. Modelka však aj napriek jeho momentálne zhoršenému stavu verí, že sa vylieči. "Teraz prišiel taký zvrat, že sme si mysleli, že je to zo stravy, ale napriek tomu, že stravu som nemenila, tak sa to znovu vrátilo a v dosť silnej forme, takže musíme ísť znovu na vyšetrenia," doplnila.

Eva dúfa, že veterinárom sa napokon podarí odhaliť príčinu nepríjemnej alergie, pre Lila sa skončí jeho život pod psa a bude konečne rozmýšľať viac nad tým, ako potešiť svoju paničku, než ako si vyškrabať dušu z tela. Nech to stojí, čo to stojí.

Eva Cifrová_modelka_nahé telo

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie