Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Slovenka (25), čo zaujala Borata. Príbeh jej života
Zdielať na

Slovenka (25), čo zaujala Borata. Príbeh jej života

Toto je ona! Tá, ktorá svojou krásou dostala Slovensko do povedomia až za veľkou mlákou. Po boku Borata sa dostala až na červený koberec pri príležitosti udeľovania prestížnych filmových OScarov a pozná žiaru svetových reflektorov.

Dvadsaťpäťročnú modelku z Prievidze si vybrala agentúra. "Mňa si vybrala americká agentúra, ktorá oslovila moju materskú agentúru na Slovensku a chceli so mnou spolupracovať a potom to už išlo jednoducho" hovorí Soňa Skoncová. 

Je to charizme

Tomu sa hovorí šťastie. Veď je veľa dievčat, ktoré majú predpoklady na to stať sa úspešnou a slávnou, no jednoducho sa do Hollywoodu nedostanú. "Mať tu charizmu, to je veľmi dôležité podľa mňa. Keď dievča nemá charizmu, tak nemá šancu, hlavne teda v LA, tam je dôležité mať svoju osobnosť, pretože tam prichádzate do styku s klientom, sa s nim rozprávate," opisuje situáciu Soňa.

Američanov poplietla

Krásna Slovenska svojou osobnosťou však Američanov trošku poplietla. "Oni ma nevedeli veľmi zaradiť, či som Slovenska. Veľa ľudí mi hovorilo, že vyzerám ako latinoameričanka, či náhodou nie som z Brazílie. Ale bola som pre nich exotická, tým, že mám prízvuk, ale nie taky škaredý. Musím povedať, že nemám taký ten škaredý, ale mám taký ten prízvuk, kde je proste cítiť, že som Európanka" dodáva Soňa.

Žije si svoj sen

Čo modelku v meste snov ohromilo najviac, bola samozrejme továreň na sny s veľkým nápisom Hollywood. "Zrazu sa tam objaví ten obrovský nadpis a vtedy si tak poviem, že si naozaj žijem ten svoj sen," dodáva Soňa.

Stretnutie s hviezdami

Keďže z LA sa namiesto pohľadníc a magnetiek zvyčajne nosia fotky s celebritami, ani Soňa nechcela zostať pozadu a zopár si ich tam odchytila. Je takmer nemožné nestretnúť napríklad aj kráľovnú večierkov Paris Hilton. Táto rozkokošená hviezdička je známa najmä škadálmi s nie veľmi intelektuálnym prejavom, .no skutočnosť môže byť iná. "Mňa prekvapilo, že nemá vôbec taký ten piskľavý hlas, s ktorým vystupuje pred médiami a myslím si, že to všetko, ako ona vystupuje pred tými médiami je skôr taký biznis..." hovorí o stretnutí s Paris Hilton slovenská modelka.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie