Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Andrea Pálffy-Belányiová (36) ide do hlavných správ! S Mečiarom
Zdielať na

Andrea Pálffy-Belányiová (36) ide do hlavných správ! S Mečiarom

Nečakaná zmena! Hlavné spravodajstvo televízie JOJ má novú moderátorku. Už dnes o pol ôsmej si po boku Jána Mečiara (41) sadne Andrea Pállfy-Belányiová (36). Pôjde o zmenu trvalú?

Nečakaná zmena

Patrí medzi najskúsenejšie moderátorky televízneho spravodajstva. Začínala v lokálnej televízii, bola tvárou verejnoprávnej estévečky aj spravodajskej TA3. Po dlhšej pauze sa vrátila na obrazovky v TV JOJ. Reč je o Andrei Pállfy-Belányiovej (36).

Minulý rok v januári bola pri zrode Novín o 12:00. Spravodajskú hodinu presne na pravé poludnie moderuje aj tento piatok. Andrea však zasadne ako nová moderátorka aj do štúdia večerného spravodajstva. "Priznávam určitú trému aj pocit zodpovednosti," otvorene hovorí moderátorka. Jej partnerom bude Ján Mečiar.

Nadriadený vs. podriadená...

Zaujímavosťou je, že táto dvojica spolupracuje aj z pozície nadriadený - podriadená. Ján totiž pracuje aj ako jeden z vedúcich vydania dvanástok. Tie sú pomerne úspešným projektom.

Aktuálne informácie a publicistika včera zaujala vyše 25 percent Slovákov. Noviny o 12:00 boli v čase vysielania najsledovanejším programom.

Nová moderátorská dvojica v Novinách TV JOJ už dnes o 19:30

noviny.sk

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie