Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Michael Forever! Videli ste v sobotu na Pluske...
Zdielať na

Michael Forever! Videli ste v sobotu na Pluske...

Smutný dátum 25. jún 2009 sa navždy zapísal do pamäte milovníkov pop music a najmä fanúšikov jej kráľa a legendy Michaela Jacksona. Dom, v ktorom v ten večer naposledy vydýchol, je už ponúknutý na predaj. Za neuveriteľných 23,9 milióna dolárov, čo je v prepočte vyše 18 miliónov eur. Avšak príbeh života jedného z najpopulárnejších hudobníkov všetkých čias znovu na chvíľu ožil. Spomienkový koncert Michael Forever odvysielala Pluska v sobotu presne o 20:20!

Legendárny Michael Jacskon zomrel vo veku 50 rokov po zlyhaní srdca. Prvotnou príčinou jeho úmrtia bola akútna intoxikácia anestetikami, no významne prispel aj účinok sedatív. Dvanásťčlenná porota sa zhodla, že ho neúmyselne zabil lekár Conrad Murray, ktorého za to sudca Michael Pastor odsúdil na štyri roky odňatia slobody.

Lekár sa podľa obžaloby dopustil niekoľkých chýb - Jacksonovi podal nebezpečné sedatívum a následne ho nechal pridlho osamote, príliš neskoro zavolal záchranku a tiež zatajil paramedikom prítomnosť propofolu v tele speváka.

Dom, v ktorom zomrela legenda, na predaj

Rezidencia s rozlohou 1579 metrov štvorcových, 13 kúpeľňami, 12 funkčnými krbmi, 7 spálňami, výťahom, kinom, posilňovňou a bazénom je úplne prázdna. Väčšinu zariadenia predali vlani v decembri. Na žiadosť rodiny však vtedy súčasťou dražby nebola posteľ, v ktorej spevák naposledy vydýchol. Nehnuteľnosť sa na trhu po Jacksonovej smrti objavila už niekoľkokrát, no zatiaľ sa ju nepodarilo predať.

Dom, ktorý postavili v roku 2002, sa nachádza na 100 North Carolwood Drive. Jackson ho mal prenajatý, pretože potreboval byť blízko komplexu Staples Center v Los Angeles, kde sa pripravoval na sériu koncertov v Londýne.

Podľa výkonného riaditeľa realitnej spoločnosti The Agency Mauricia Umanského umožnia prehliadku len serióznym záujemcom, ktorí preukážu, že na kúpu takejto nehnuteľnosti majú peniaze. Podľa TMZ.com sa na ňu príde už vo štvrtok pozrieť bližšie nešpecifikovaná hviezda prvej kategórie.

Spevák Michael Jackson_ vystúpenie_koncert

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie