Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Deti Michaela Jacksona (†50) zvečnili otcove odtlačky
Zdielať na

Deti Michaela Jacksona (†50) zvečnili otcove odtlačky

Michael Jackson aspoň na moment ožil. Dcéra Paris (13) a synovia Prince Michael (14) a Blanket (9) totiž odtlačili rukavicu a spevákovu topánku na hollywoodsky chodník slávy. Na cermónii bolo viacero celebrít aj fanúšikovia kráľa popu.

Deti zosnulého speváka Michaela Jackson si uctili pamiatku svojho otca, keď pred losangeleským Grauman's Chinese Theater zanechali odtlačky jeho slávnej flitrovanej rukavice a tanečných topánok. Prince, Paris a Blanket okrem toho do cementu odtlačili aj svoje ruky.

Jacko ako inšpirácia

,,Toto je ocenenie jeho celoživotného úspechu. Toto sa snažil celý život dosiahnuť a my mu teraz túto cenu dávame. Môj otec získal ocenenie za celoživotné zásluhy, ktoré si vydrel, ale pre mňa, a myslím že i preňho je práve toto dnes ocenením jeho celoživotnej práce", povedal počas ceremónie Jacksonov starší syn Prince Michael.

Jeho o rok mladšia sestra Paris zanechala odtlačok spomínanej rukavice a napísala meno svojho otca, ku ktorému dokreslila srdce.

Na spomienkovom podujatí sa zúčastnili aj Jacksonova matka Katherine, bratia Tito a Jackie a tiež herec Chris Tucker, hudobníci Smokey Robinson, Quincy Jones a spevák Justin Bieber. ,,Znamenal pre mňa veľmi veľa. Bol viac než iba umelec, bol inšpiráciou," uviedol Bieber.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie