Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Jacksonova (†50) rodina odpustila lekárovi 80 miliónové odškodné!
Zdielať na

Jacksonova (†50) rodina odpustila lekárovi 80 miliónové odškodné!

Muž, ktorý podával kráľovi popu Michaelovi Jacksonovi (†50) anestetiká ako na bežiacom páse, si asi zhlboka vydýchol. Lekár Conrad Murray (58), ktorý zapríčinil svojou svojskou liečbou spevákovu smrť, za čo mu súd naparil 4 roky, nemusí zaplatiť Jacksonovej rodine mastné odstupné. Tá mu ho totiž odpustila!

Čiastka, ktorá mala putovať od Murrayho k Jacksonovcom, bola v astronomickej výške 80 miliónov eur! Rodina, ktorú pripravil o syna a otca, mu ho ale teraz odpustila.

Vraj si odpyká len polovicu, väznice sú preplnené...

Legendárny spevák zomrel v júni 2009 vo svojej rezidencii v Los Angeles. Jeho smutný osud spečatilo predávkovanie sa anestetikom Propofol, ktorým ho Conrad Murray hojne zásoboval. Vlani v novembri lekára uznal súd vinným z neúmyselného zabitia speváka a naparil mu štyri roky väzenia. Murray za mrežami ešte nesedí a je predpoklad, že si odpyká iba polovicu z trestu, pretože kalifornské väznice sú preplnené...

Súhlasili mama, otec, aj právnik troch detí

Po stredajšom pojednávaní žalobca navyše oznámil, že rodina Michaela Jacksona už nebude požadovať odškodné. Čiastku 80 miliónov eur vymerali doktorovi ako náhradu za ušlý zisk predpokladaného zárobku Jacksonovho turné "This Is It", pred začiatkom ktorého spevák zomrel. S odpustením súhlasili Michaelovi rodičia, matka Katherine (81) a aj otec Joe (83). Proti nebol ani právnik zastupujúci tri Jacksonove deti - Paris (12), Princea Michaela (13) a Princea Michaela II. (8).

Aj tak je nemajetný...

Conrad Murray sa tiež vyhne plateniu nákladov za spevákov pohreb. Tie sa vyšplhali do výšky 1,5 milióna eur. Za odpustením platenia odstupného je pravdepodobne vyhlásenie z minulého mesiaca, v ktorom Murray uviedol, že je nemajetný. Podľa jeho právnikov by tak na uhradenie odškodného aj tak nemal peniaze.

Súvisiace články

Najčítanejšie