Polojasno
15°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
To je práca! Moderátori ohmatávali svoje kolegyne...
Zdielať na

To je práca! Moderátori ohmatávali svoje kolegyne...

My JOJkári máme jednu vec spoločnú. Sme hraví a máme sa radi. Tak sme sa teda zahrali priamo pred kamerou. Trom moderátorom sme zaviazali oči a dali za úlohu po hmate rozpoznať štyri svoje kolegyne. Ako sa ktorému darilo a kto uhádol mená všetkých kolegýň? Pozrite si sa...

Lucia, Lenka, Stanka sú blondínky a Hanka je hnedovláska. Všetky sú šarmantné, milé, krásne. Takto asi každý vidí naše moderátorky. No a takto to vyzerá, keď ich moderátorskí kolegovia nemôžu vidieť.

Ak sa neuvidíme, tak sa nahmatáme

Ak sa neuvidíme, tak sa nahmatáme. Oddnes by sa aj takýmto spôsobom mohli po vysielaní lúčiť moderátori našej televízie. Hra, spoznaj so zaviazanými očami svoju kolegyňu sa im náramne páčila. "Bolo to príjemné, som stále v šoku," hovorí moderátor KRIMI Pavol Michalka.

"Podobných hier by sme tu mohli mať viac, nemusia byť dotykové. Aj keď Jankovi by bolo asi ľúto, ak by sa to nezopakovali," bonzla na svojho kolegu Jána Mečiara Lucia Barmošová.

Nebolo to také ľahké...

Aby to chlapci nemali také jednoduché, medzi kolegyňami im hádanie komplikovali aj kolegovia. Prvým figurantom bol redaktor Novín Dárius Haraksin. Pavol Michalka priznal obavy, že žiadnu kolegyňu nespozná. Paradoxne, ako jediný ich spoznal všetky a dokonca uhádol aj kolegu.

Taktika spoznávania bola rôzna. Kým Ľuboš stavil na podanie ruky, Paliho zaujali ušká no a Janko Mečiar... Ten všetky kolegyne ohmatával. Ani po takomto dôkladnom prehmataní Janko stále svoju kolegyňu Lenku nespoznal. "Ja si myslím, že manžel je rád, že má Jano nespoznal podľa hmatu," s úsmevom okomentovala Lenka Čviríková-Hriadelová. Ako to celé dopadlo? Pozrite si video.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie