Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Z úst do úst. Jožo Kubáni kŕmil žraloky
Zdielať na

Z úst do úst. Jožo Kubáni kŕmil žraloky

O tom, že je dobrodruh ako sa patrí, presvedčil už viacerých divákov JOJky. Aj vďaka tomu ho ľudia zbožňujú a získal prestížne ocenenie OTO. Tatranský reportér Jožo Kubáni sa však posunul do ďalšieho, pomyselného levelu. Vyskúšal si kŕmenie žralokov..

Keď bol malý, chcel byť opatrovateľom zvierat. Stal sa však reportérom. No keď prišla možnosť nakŕmiť žraloky, neváhal ani sekundu. A kr´mil ich rovno z úst do úst! "No ideme na to, ideme. Už som sa rozlúčil so všetkým, s okolím," povedal Jožo tesne pred kŕmením. 

Má rešpekt

O strachu v prípade Joža Kubániho je zrejme ťažké hovoriť, ale ako sám povedal, pred žralokmi má rešpekt. ten najväčší má viac ako dva metre a váži 110 kilogramov. Tatranský reportér riskoval, že príde o svoj nos a deti, ktoré ho sledovali z bezpečia boli presvedčení, že je to ľahké. "Šak oni sú tak vycvičené, aby nepokúsli ľudí," povedal jeden z prítom,ných chlapcov.

Splnil si detský sen

Reportér JOJky si aspoň na chvíľu splnil sen byť ošetrovateľom zvierat. Chvíľami však rozmýšľal čo je horšie - či kŕmiť žraloka z úst do úst, alebo mať v ústach chobotnicu. Dokonca sa obával, či ho ešte niekedy niekto pobozká. "Už v živote mi žiadna nedá pusu," povedal cez zuby, s chobotnicou v ústach Jožo.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie