Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
OTO 2011: JOJka prevalcovala konkurenciu
Zdielať na

OTO 2011: JOJka prevalcovala konkurenciu

Rok 2011 bol zatiaľ asi najúspešnejším rokom televízie JOJ a uplynulý piatok mala naša televízia poriadny dôvod na oslavu. Na odovzdávaní cien Osobnosť televíznej obrazovky, sme získali najviac sošiek. Dvanásty ročník diváckej ankety sa teda niesol v znamení nášho loga.

V tohtoročnej ankete OTO 2011 získala televízia JOJ celkom deväť sošiek. Bodovali sme na všetkých frontoch. V spravodajstve, v zábave aj v domácej tvorbe. Už po tretíkrát sa moderátorke Lucii Barmošovej podarilo vďaka vašim hlasom získať sošku Ota v kategórii spravodajstvo."Myslím si, že je tom tímová robota..., takže ďakujem ešte raz všetkým divákom, za nás všetkých ďakujem," povedala spokojná Lucia. 

Program roka - 2011 Srdce pre deti

Nielen moderátori, ale aj reportéri, kameramani, strihači, zvukári a mnohí ďalší môžu za úspech spravodajstva. Denne pre vás hľadáme a pripravujeme reportáže, ktoré píše sám život. O to viac potešil zisk sošky OTO v kategórii program roka. "Bolo to zvláštne, hlavne ja som to nečakala. Myslela som si, že to vyhrajú relácie, ktoré majú viac častí a sú tým pádom známejšie. Však to aj bolo vidno, že nikto sa veľmi nechystal na to pódium," uviedla moderátorka projektu Andre Pálffy-Belányiová.

Reportér z Tatier

Svojimi adrenalínovými reportážami si sošku vyslúžil aj náš reportér z hôr, Jožo Kubáni. "Ja, ja neviem. Som z toho jeleň. Čo mám povedať, som prekvapený, zaskočený," povedal JOžo Kubáni, ktorý na pódiu len ťažko hľadal slová.

Dojatý Pyco

Dojatie mal po celý čas na tvári aj moderátor šou Česko Slovensko má Talent Martin Pyco Rausch. "Je to ... vlastne je to neopísateľný pocit, lebo ja som si myslel, že takéto veci nevedia až tak dojať. Vedia sa ma dotknúť veľmi hlboko, ale nemal som tú skúsenosť," uviedol Pyco. 

Najobľúbenejší je Panelák

Veľkou satisfakciou bol zisk OTA za jediný denný seriál na Slovensku, Panelák. "Ja sa úprimne priznám, že keby to Panelák tento rok nevyhral, tak by som sa už strašne nahneval," povedal scenárista Andy Kraus. Našťastie ste Paneláku poslali najviac hlasov a tak sa nemá prečo hnevať. Práve naopak, na tvári mu vykúzlili úsmev aj ďalšie sošky OTO, ktoré odnášali herci, ktorí hviezdia práve v tomto seriáli - Diana Mórová a Janko Koleník.

Otovia za publicistiku, šport a zábavný program putovali do televízie Markíza. A legenda slovenského športu, Dušan Gabáni, momentálne pôsobiaci v TA3 vstúpil slávnostné do siene slávy. My sme si na Kolibu odniesli Otov najviac.

Koláž_Diana Mórová_Lucia Barmošová_Ján Koleník_OTO 2011

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie