Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO: Únava? Slovo, ktoré Profesionáli nepoznajú...
Zdielať na

VIDEO: Únava? Slovo, ktoré Profesionáli nepoznajú...

Jarnej únave vydali policajný rozkaz, aby okamžite opustila ich telá! Je pravda, že takýto paragraf v slovenských zákonoch neexistuje, no naši Profesionáli - Anna Šišková a Csongor Kassai, si to dovoliť môžu. Možno aj vďaka týmto receptom ich jarné "oťapenie" už roky obchádza.

S únavou zápasia profesionálne!

Aj oni zápasia s prvými jarnými príznakmi. A zatiaľ úspešne. Ria Demovič alias Anna Šišková a Csongor Kassai alias Šaňo. Dvaja típkovia z utešenej kôpky televíznych profesionálnych policajtov.

"Ťažko, ťažko... Jarná únava pre mňa znamená alergické záchvaty, keďže som alergik – akurát včera som taký dostal," tvrdí Csongor Kassai. Ale stačilo podať antihistaminikum, a bolo po záchvate! Csongor je na tento každoročný jarný rituál už zvyknutý.

Herečka Anna Šišková –tá jarnú únavu bojkotuje! "Nemám čas bojovať proti jarnej únave, teraz mám toľko roboty, že vôbec na to nemám čas myslieť," potvrdila nám zase herečka Anna Šišková. Ale keď ju už naozaj veľmi prepadne spánok a jej organizmus stráca silu, tak zájde na prechádzku do prírody.

joj.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie