Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Tehotná Halčáková (37): Krach manželstva a potom to prišlo!
Zdielať na

Tehotná Halčáková (37): Krach manželstva a potom to prišlo!

S tehotnými celebritami sa v posledných mesiacoch roztrhlo vrece. Aj čerstvý prírastok v Profesionáloch - herečka Slávka Halčáková je v tom. Éterické žieňa sa na úlohu mamy teší a prezradila nám, ako svoje prvé tehotenstvo prežíva.

Na dieťatko sa teší

Budúca mamička Slávka Halčáková už rastúce bruško neskryje. Informácie o tom, že tají svoju novú lásku poprela. "Nikto sa ma na neho nespýtal a ani neviem, prečo by som mala o svojom súkromí toľko hovoriť," tvrdí herečka.

Po nevydarenom manželstve je Slávka konečne šťastná s mužom, ktorý je otcom jej prvého dieťaťa. Teraz herečku okrem nakrúcania seriálu Profesionáli, kde rastúce bruško schováva, čaká už len veľa príjemných chvíľ.

V seriáli bruško skrýva

Scenár sa kvôli tehotnej herečke upravovať nebude. Jediné, čo sa mení, je veľkosť jej kostýmu. A keďže Slávka bruško vystavovať (aspoň v seriáli) nechce, tak sa maskuje.

Slávka s Milošom každú voľnú chvíľu venuje očakávanému prírastku. Momentálne ich zamestnáva výber mena. "Už sme robili hitparádu mien a väčšinou sme sa zhodli, ešte som ani nezisťovala, čo to bude. Zdá sa mi to skoro," dopĺňa.

Herečka je v piatom mesiaci

Aj keď je bábätko ešte v brušku, Slávka s Milošom mu už teraz dávajú najavo, že sú jeho rodičmi a spoločne sa pripravujú na jeho príchod, ktorý bude v lete.

A pomáhať, minimálne po psychickej stránke, by mal pri pôrode aj budúci otecko. Slávka sa na úlohu mamy teší a s bábätkom si  našla aj spoločnú zábavku. Prvé dieťa bude pre oboch rodičov tým najväčším pokladom, ktorý zahrnú nekonečnou láskou.

Slávka Halčáková_bruško_prsia vystrčené_úsmev

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie