Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
JOJka sa rozširuje! Za 24 hodín 4 prírastky
Zdielať na

JOJka sa rozširuje! Za 24 hodín 4 prírastky

Tak a opäť je nás v našej televízii viac. V priebehu dvadsiatich štyroch hodín sa totiž našim trom kolegynkám narodili štyri nádherné detičky. Nielen, že rodili v jeden deň, ale aj v tej istej nemocnici! Gratulujeme reportérke Majke Ölvedyovej, produkčnej Lenke Kákošovej a Dade Odráškovej a ich prekrásnym ratolestiam...

Chlapisko Miško prišiel ako prvý

Vyzerá to tak, ako keby sa Eliška, Terezka, Lili a Miško dohodli na tom, kedy vyjsť na tento svet. Svoje príchody si rozložili medzi sebou len s niekoľkohodinovými odstupmi. A samozrejme, prvý si to prišiel na svet vyskúšať chlapisko Miško.

Našu kolegyňu Majku Ölvedyovú však poriadne potrápil. Nakoniec, vzhľadom na vážnejšie komplikácie, mu museli po 14 hodinách pomôcť lekári. A Majka je im za to nesmierne vďačná. "Ja musím poďakovať doktorovi Čunderlíkovi, docentovi Plankovi a doktorke Morávkovej a všetkým, ktorí boli na sále za to, že máme tohto krásneho syna," hovorí dojato. Miško sa narodil cisárskym rezom.

Nasledovali tri nádherné kočky

V nových, zrekonštruovaných priestoroch pôrodnice na bratislavských Kramároch nasledovala Miškovu cestu o pár hodín Eliška produkčnej Lenky Kákošovej. "Je to veľmi príjemné, také elektrizujúce klbko," popísala malú s láskou.

A posledné ruka v ruke prišli na svet aj dvojičky produkčnej Dady Odráškovej. Na sestričky sa teší už ich "big sister" doma. "Zdajú sa mi strašne maličké v porovnaní s mojou staršou dcérou, ktorá mala štyri kilogramy, keď sa narodila," spomína.

A napokon úsmev z kancelárií JOJky...

Nuž a na blahoželania nezabudol ani generálny riaditeľ televízie JOJ František Borovský. "Našim mamičkám želám, aby mali deti, ktoré spia 12 hodín denne, nepoznajú koliky a keď im pôjdu zúbky, budú sa celý deň usmievať." Mamičkám napokon nezabudol poslať jeden praktický darček... Pozrite sa!

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie