Zatiahnuté
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Muradov prehral súd, musí opustiť Česko! Vyjadrenie Bagárovej, s ktorou má dcérku, je prekvapivé!
Zdielať na

Muradov prehral súd, musí opustiť Česko! Vyjadrenie Bagárovej, s ktorou má dcérku, je prekvapivé!

Archívna reportáž

Vzťah s Monikou krachol, o Rumiu sa ale obaja rodičia starajú s láskou

Ešte na jar podal uzbecký zápasník Makhmud Muradov (34) na Mestský súd v Prahe žalobu proti rozhodnutiu Odboru azylovej a migračnej politiky o neudelení povolenia na jeho pobyt v Českej republike. Súd jeho žalobe nevyhovel, rozsudok už nadobudol právoplatnosť, a preto musí Česko opustiť. Vrátiť sa môže len na základe víza, a to maximálne na 90 dní raz za polrok.

​Návrat zápasníka Makhmuda Muradova do Oktagonu MMA, kde už odohral jeden zápas, v ktorom zvíťazil nad Scottom Asghamom, je ohrozený. Mestský súd v Prahe nevyhovel jeho žalobe voči rozhodnutiu o neudelení povolenia k jeho pobytu v Českej republike a rozsudok nadobudol právoplatnosť. Medzitým však zdieľal video na Instagrame ako leží v nemocničnej posteli s kyslíkovou maskou. "Myslel som, že skapem. Bolo to ťažké, nemohol som sa dva dni zdvihnúť z postele," zveril sa s tým, že si najskôr myslel, že má nejakú virózu. Ako sa ukázalo, dostal infekciu a má zápal pľúc. Choroba ho skolila na druhý deň po zápase, ktorý venoval dcérke Ruminke.

Svoju dcérku zjavne miluje a po zápase mal v pláne sa jej venovať, na čo nemal pred ním čas. Ak bude musieť opustiť Česko, bude mať ale reálne veľký problém sa s ňou stretávať. Moniku Bagárovú však vyhostenie jej expartnera zjavne nijako extra netrápi. "Je to čisto jeho záležitosť. Ja do toho naozaj nevidím. Ja o tom vlastne ani vôbec nič neviem. Neriešili sme to spolu," vyjadrila sa pre pre eXtra.cz prekvapivo stroho. S výchovou dcérky je jej teraz nápomocný súčasný partner Leonard Lekaj. Na spoločných fotkách, ktoré zdieľa na Instagrame, vyzerajú ako spokojná rodinka.

Muradov s priateľkou Sabinou a Ruminkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

No neraz sa na Instagrame pochválil fotkami s Rumiou aj on, vidieť, že sa vedia spolu dobre zabávať, pričom im asistuje aj jeho priateľka Sabina Karásková. Obe sú v jeho živote na veľmi významnom mieste. Sabina ho vraj vo všetkom podporuje a Rumia je podľa neho "najviac, čo v živote môže byť". Nebráni sa ani ďalším deťom, "ale všetko má svoj čas". Zdá sa, že Sabina je pre neho tá pravá. "Monika má nového partnera a ja jej to prajem, pretože jej dá to, čo ja som jej ja nedal. Nedokázal som ju urobiť šťastnou, ale ja som teraz šťastný a zažívam to, čo som nezažil s Monikou," priznal sa v apríli v rozhovore pre Radio Prostor. Ktovie, čo sa bude diať, ak už onedlho bude musieť opustiť Česko a v budúcnosti to skúšať už len s 90-dňovými vízami. Možno sa Sabina vyberie za ním do Uzbekistanu, no s Rumiou to rozhodne také jednoduché nebude.

Najčítanejšie