Zatiahnuté
18°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Definitívny koniec? Jágr v tom má jasno, jeho priateľke šplechol verejne TOTO!
Zdielať na

Definitívny koniec? Jágr v tom má jasno, jeho priateľke šplechol verejne TOTO!

Archívna reportáž

Na svoju poslednú hokejovú sezónu ako hráč sa už nejakú dobu odhodláva česká a aj svetová legenda Jaromír Jágr (51). Ako sa priznal, už štyri roky nakrúca s Petrom Větrovským dokument o svojom živote a chce v ňom zachytiť aj posledný rok jeho hráčskej kariéry. Má sa tam objaviť aj jeho priateľka Dominika Branišová (30), ktorú by mnohí jeho fanúšikovia radi videli už aj ako jeho manželku a matku ich potomka.

​Po boku Jaromíra Jágra sa počas jeho života objavilo viacero krások, medzi nimi aj missky Iva Kubelková, či Andrea Verešová. Žiadna ho však nedostala až do manželského chomúta. Na založenie rodiny má však už vo svojom veku najvyšší čas, no nič nenasvedčuje tomu, že by s tým chcel niečo urobiť. Ubehli už štyri roky od začiatku jeho vzťahu s Dominikou Branišovou, ale na ich nedávne výročie si nespomenul. Užili si však spoločnú dovolenku v Španielsku. "Teraz je v pláne Grécko a Chorvátsko. Inak sa budem sústrediť na to, aby som sa dostal do čo najlepšej kondície a formy," objasňoval hokejista pre Super.cz.

Na otázku, ako to vidí o rok, keď by mal už Jágr definitívne skončiť s hráčskou kariérou, Branišová odpovedala: "Čo bude o rok, nevieme. Tomu nechávame otvorený priebeh. Snažím sa ho podporovať vo všetkom, čo robí. Keď sa teraz rozhodol pre poslednú sezónu, tak som mu najväčšou oporou. Nemôžem povedať, že by som sa tešila na to, až skončí." Jágr priznal, že u neho je to trochu ťažšie. "Myslel som, že ten môj posledný rok bude pred štyrmi rokmi. Tak som požiadal Petra Větrovského, že budeme nakrúcať posledný rok, ale trošku sa to pretiahlo a z jedného roku je päť," priznal pobavene a ktovie, či je to ozaj posledný rok.

Jágr prednedávnom navštívil aj Bratislavu:

​Dominika dodala, aké má toto naťahovanie partnerovho konca aktívneho hrania výhody. "Ja som rada, že sa tam aspoň dostanem. Pred piatimi rokmi by som sa do toho dokumentu ešte nedostala," dala so smiechom najavo svoju spokojnosť, že sa stane "hviezdou" dokumentu o jej priateľovi. Iste má pre ňu význam, že ju Jaromír nechcel v dokumente opomenúť. Jágr však zareagoval na túto jej poznámku bez štipky romantiky, a tak trošku ju zhodil, i keď nepochybne len v rámci humoru, a podotkol na margo jej účasti v dokumente: "To neviem, či je dobre alebo zle." Zdá sa, že Dominiku rád necháva v neistote a skúša jej vytrvalosť vo vzťahu k nemu. Na tom predtým jeho partnerky vždy po čase pohoreli, hoci treba uznať, že byť Jágrovou frajerkou je poriadne náročný džob.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Najčítanejšie