Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nečakané priznanie Jágrovej lásky! Pre TOTO nechce s hviezdnym Jardom dieťa!
Zdielať na

Nečakané priznanie Jágrovej lásky! Pre TOTO nechce s hviezdnym Jardom dieťa!

Archívna reportáž

Ani po zhruba štyroch rokoch od začiatku vzťahu s hokejovou legendou Jaromírom Jágrom (52) sa Dominika Branišová (29) od neho ešte nedočkala pokľaknutia. Mnohí to pritom už dlhšiu dobu očakávajú, hokejista má už po päťdesiatke a tak je najvyšší čas aj na deti. Prekvapenie ale teraz vyvolala Dominika, keď sa priznala, že ani z jej strany zatiaľ túžba po dieťati nehrozí.

​Ktovie, čo si myslieť o postoji priateľky Jaromíra Jágra, keď tvrdí, že o svadbe ani dieťati zatiaľ nesníva. Pritom sama hovorí, že by mu dieťa prospelo. "Myslím, že Jarda by bol skvelý otec! To ja o ňom hovorím vždy... Myslím, že by ho to strašne zmenilo, keby mal dieťa. A obzvlášť chlapca. Že by ho mohol viesť dajme tomu k hokeju," tvrdila pre Blesk.cz táto sympatická mladá žena. O to viac prekvapila ďalšími slovami: "Priznám sa ale, že ja som ešte v takej fáze, keď si úplne neviem predstaviť, že by som mala deti."

Ako tvrdí Jaromír Jágr, otázku dieťaťa s Dominikou vraj neriešia. "Možno o tom hovorí a rieši to, keď pri tom nie som. Ale že by mi to niekto povedal do očí, to nie," povedal na to konto hokejista, ktorý sa pred pár dňami dočkal pocty v NHL za celoživotný výkon. "U chlapa je výhoda, že dieťa môže mať aj v neskoršom veku. Ja mám deti ozaj veľmi rád. Myslím, že je ale stále ešte čas. Nie veľmi, ale stále je tam čas," argumentoval na svoju obranu už pred časom. Uznal ale, že v šesťdesiatke by bolo asi neskoro a myslí, že s dieťaťom by mal byť aspoň do osemnástky a dať mu základ do života. "Urobiť si dieťa nie je žiadne hrdinstvo. Ale vychovať ho správne, to je frajerina," dodal, no skutočne je potom otázka, prečo toľko otáľa.

Dominika sa snaží Jaromírovi maximálne vychádzať v ústrety, neťahá ho ani po spoločenských akciách, ak on nechce:

Zo slov Dominiky ale tak trochu cítiť, že sa snaží prispôsobovať Jaromírovým názorom, alebo aspoň okolo nich lavírovať. "Myslím, že je lepšie, keď sú rodičia mladší, ale povedzme taký Karel Gott mal tiež dievčatá v staršom veku," vybrala si známy príklad. "Pre tie deti je potom samozrejme smutné, keď otec odíde a ony sú dajme tomu ešte v puberte. Ale Jarda už aj tak nemá dvadsať..," pripomenula aj to, ako to dopadlo aj u Gotta, a tiež je jej jasné, koľká bije aj u Jágra. O to je zvláštnejšie, že obaja idú v podobých intenciách, hoci je možné, že Dominika sa obáva tlačiť. S Jaromírom a jeho vzťahmi je to totiž vždy tak trochu nahnuté, jedinú istotu má jeho milovaná mama.

Jarda a jeho šatník v americkej vile, kde žil na vrchole kariéry:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Větrovský (@petr_vetrovsky)

Najčítanejšie